MASSAGE

Massage och kroppsterapi

Hos oss arbetar idag Sofie Brandt som utbildade sig till massör 2009. Hon driver idag sitt egna företag Sofies Massage och Balans. Hon gör många olika former av behandlingar så som svensk klassisk massage, kropps- och ansiktsbehandlingar samt Ayurvediska behandlingar. 

Hon jobbar med en tillverkare av produkter som heter Lakshmi. Deras produkter är Bio-ekologiskt certifierade för att uppnå bästa resultat för både individ och miljö. 

2019 började Sofie en utbildning i hur man spelar Gong. Så här beskriver hon Gong och Gong-spel. 

" Wow så häftigt att få spela. Ett helt underbart lyckorus i hela kroppen. I början av mars va jag med på den första mini-pujan och fick spela på natten. Wow!! Lycka!!"

 

Sofie kommer utbilda sig vidare och fortsätta att spela och göra behandlingar med gong. 

Kontakt:

Sofie Brandt

E-post: sofie.massage@hotmail.com

Tel: 070-22 76 447

Vi är det lokala gymmet med den globala kompetensen och passion för att hjälpa så många människor som möjligt att göra långsiktiga och hållbara förändringar i sina liv! Susedalens Hälsocenter är det naturliga valet för dig som vill förbättra ditt fysiska, mentala och själsliga mående oavsett var du befinner dig idag. Vi behöver alla lite hjälp och uppmuntran på vägen mot våra mål ibland. Vi på Susedalens Hälsocenter har en helhetssyn på hälsa och välmående varför vi har samlat experter inom kost- och näring, personlig träning, mindfulness, maassage med mera. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och få Sveriges mest nöjda medlemmar!

Ta första steget med oss! Vi vill träffa dig och inspirera dig till att bli den bästa versionen av dig själv! Kom ihåg - Du behöver inte må bra för att börja arbeta med din hälsa, men börjar du arbeta med din hälsa kommer du att må bra! 

© 2021 Susedalens Hälsocenter

Ekebergsvägen 17
Getinge, Halmstad, Halland
E-post: info@susedalenshalsocenter.com

Tfn: 0760-31 81 57 / 0705- 51 05 16

Bg: 869-7591

Swish: 1235 709 696

Susedalens Hälsocenter