top of page

TANKE, KUNSKAP HANDLING RESULTAT

31-07-2018-12-10-10-4012.jpg

Jag fick erfara svår sjukdom tidigt i livet. Och jag har sedan dess gått en väg mot en friskare och starkare vardag. Jag är nu som, drygt 40 år gammal, friskare och starkare i kroppen än vad jag någonsin varit. Och jag är smärtfri! Kosten har varit oerhört viktig att förändra, för det har gett så stora resultat. Näring och tillskott har också varit en del i min väg till bättre hälsa, för att min kropp har behövt det. Det kan naturligtvis vara olika, men det är också det som man får avgöra i varje enskilt fall, eftersom varje individ är unik. Även om de har diagnosticerats med samma sjukdom. 

Mitt mål i livet är att hjälpa människor till ett friskare, starkare och rörligare liv, fritt från smärta liv. Jag delar gärna med mig av några verktyg jag

                                                  upptäckt på vägen, och tanken är att det på denna

                                                  sida ska komma mer info successivt. Kunskap borde vara fri för alla, så därför tillämpar jag i denna delen det som kallas "Energy philantrophy" - det vill säga du väljer själv om du vill ge något från ditt hjärta för det jag delar med mig av. Och du bestämmer då vad och hur du vill ge. 

Med kärlek, ljus och värme

Camilla Assarsson

11 steg till bättre hälsa
Hur gör man för att förändra sin kost och nå bättre hälsa? 
Denna korta guide ger dig enkla steg att följa på din väg mot ett friskare och vitalare liv. Hör gärna av dig om du har frågor, och känner du att du vill donera en peng för häftet kan du göra det via Paypalknappen här bredvid.
Tack, och lycka till!
PayPal ButtonPayPal Button
Hälsosam kost
I detta häfte får du konkreta råd om vilken kost som är hälsofrämjande. Se det som en guide i vad du bör lägga till och ta bort ur kosten för att må bättre. Låt dig inspireras och ta bort pekpinnarna. Och börja med det som är lätt för dig för ett hållbart resultat.  Hör gärna av dig om du har frågor, och känner du att du vill donera en peng för häftet kan du göra det via Paypalknappen här bredvid.
Tack, och lycka till!
bottom of page