Vi är det lokala gymmet med den globala kompetensen och passion för att hjälpa så många människor som möjligt att göra långsiktiga och hållbara förändringar i sina liv! Susedalens Hälsocenter är det naturliga valet för dig som vill förbättra ditt fysiska, mentala och själsliga mående oavsett var du befinner dig idag. Vi behöver alla lite hjälp och uppmuntran på vägen mot våra mål ibland. Vi på Susedalens Hälsocenter har en helhetssyn på hälsa och välmående varför vi har samlat experter inom kost- och näring, personlig träning, mindfulness, maassage med mera. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och få Sveriges mest nöjda medlemmar!

Ta första steget med oss! Vi vill träffa dig och inspirera dig till att bli den bästa versionen av dig själv! Kom ihåg - Du behöver inte må bra för att börja arbeta med din hälsa, men börjar du arbeta med din hälsa kommer du att må bra! 

© 2019 Susedalens Hälsocenter

Ekebergsvägen 17
Getinge, Halmstad, Halland
E-post: info@susedalenshalsocenter.com

Tfn: 0702-24 28 97 / 0705- 51 05 16

Bg: 869-7591

Swish: 1235 709 696

BECOME ENLIGHTENED, ENRICHED & INSPIRED

FÖRELÄSNINGAR 2019

Wellness Screening

2019-11-28

Vad kan du få reda på om din egen hälsa med Wellness Screening? 

Varför är det bra att göra en screening minst en gång om året?

Hur kan du som företagare använda Wellness Screening i företagets friskvårdsarbete?

Kom och se hur en screening går till!

  • Facebook
  • Instagram

Fascia vad är det och hur påverkar det oss?

- 

2019-12-19

 

I den här föreläsningen kommer du få en inblick i vad fascia är, dess funktion i kroppen och varför (främst Camilla) tjatar om den på passen.

Fascia är ett nytt forskningsområde och för något år sedan dök nyheten upp i media om att forskarna hittat ett nytt organ. På den internationella fasciakongressen i Berlin i november förra året berättade forskaren som skrev artikeln om fascia som kroppens nya organ om hur nyheten togs emot av osteopater och medicinska utövare i Kina

  • Facebook
  • Instagram

Mer info inom kort

Här kan du inom kort läsa mer om kommande föreläsning

  • Facebook
  • Instagram

Mer info inom kort

Här kan du inom kort läsa mer om kommande föreläsning