BECOME ENLIGHTENED, ENRICHED & INSPIRED

FÖRELÄSNINGAR 2020

Håll dig frisk, det är din plikt -  Hälsa ur ett helhetsperspektiv

2020-01-30

kl 19:00

Olle Svensson från Halmstad. Terapeut, utbildare, representant för Bicom-Norden med Bicom bioresonans 

 

"Håll dig frisk, det är din plikt" kan låta lite vasst, men det är ingen annan än du själv som kan se till att du är frisk och mår bra. Ansvaret ligger på dig, men hur skapar du det som professor Bruce Lipton kallar en hälsosam miljö? Då pratar vi om den omvända riktningen mot vägen som allt för många hamnar på idag:

- med stress på jobbet

- magen mår inte bra

- en känsla av att var sjuk som utvecklar sig till tanken att jag faktiskt är sjuk

- sjukskriven med kanske diagnos IBS, eller vanligast, diagnosen depression.

Den andra vägen, eller riktningen, som du kommer få förtåesle för under föreläsningen, är hur du jag hand om din fysiska kropp så att den klarar påfrestningarna du lever i. Då kan du känna dig nöjd och börja tänka andra tankar, som att det är härligt att vara frisk.

 

Olle ger dig en insikt i denna väg och hur du på så sätt skapar en hälsosam miljö. Det är hälsa ur ett helhetsperspektiv. Bäst av allt är att du får enkla verktyg att styra det du har ansvaret för själv.

  • Facebook
  • Instagram

Stress och EFT
 med Madeleine Magnusson

-

2020-02-27

Stress är något som uppmärksammas mer och allt fler blir utbrända i vårt samhälle. Vad händer i vår hjärna vid stress? Är stress farligt? Hur kommer det sig att vissa klarar stress bättre än andra? Hur kan du med enkla verktyg handskas med en situation där du känner dig stressad?

Madeleine kommer att lära dig en enkel teknik som heter EFT där du kan minska stress på 5 minuter. Kom och lyssna på en intressant föreläsning om stresshantering & EFT.

Madeleine Magnusson erbjuder produkter och tjänster inom personlig utveckling, mindfulness, yoga & EFT. Ambitionen är att hjälpa privatpersoner och företag att nå sina mål och drömmar. Fokus ligger i att behålla ett lugn. När vi är lugna och harmoniska fattar vi kloka och visa beslut och blir inte lika lätt uppjagade över småsaker, vilket i sin tur leder till bättre hälsa.

  • Facebook
  • Instagram

Fascia vad är det och hur påverkar det oss?

- 

2020- XX-XX

I den här föreläsningen kommer du få en inblick i vad fascia är, dess funktion i kroppen och varför (främst Camilla) tjatar om den på passen.

Fascia är ett nytt forskningsområde och för något år sedan dök nyheten upp i media om att forskarna hittat ett nytt organ. På den internationella fasciakongressen i Berlin i november förra året berättade forskaren som skrev artikeln om fascia som kroppens nya organ om hur nyheten togs emot av osteopater och medicinska utövare i Kina

  • Facebook
  • Instagram

Mer info inom kort

Här kan du inom kort läsa mer om kommande föreläsning

Vi är det lokala gymmet med den globala kompetensen och passion för att hjälpa så många människor som möjligt att göra långsiktiga och hållbara förändringar i sina liv! Susedalens Hälsocenter är det naturliga valet för dig som vill förbättra ditt fysiska, mentala och själsliga mående oavsett var du befinner dig idag. Vi behöver alla lite hjälp och uppmuntran på vägen mot våra mål ibland. Vi på Susedalens Hälsocenter har en helhetssyn på hälsa och välmående varför vi har samlat experter inom kost- och näring, personlig träning, mindfulness, maassage med mera. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och få Sveriges mest nöjda medlemmar!

Ta första steget med oss! Vi vill träffa dig och inspirera dig till att bli den bästa versionen av dig själv! Kom ihåg - Du behöver inte må bra för att börja arbeta med din hälsa, men börjar du arbeta med din hälsa kommer du att må bra! 

© 2019 Susedalens Hälsocenter

Ekebergsvägen 17
Getinge, Halmstad, Halland
E-post: info@susedalenshalsocenter.com

Tfn: 0760-31 81 57 / 0705- 51 05 16

Bg: 869-7591

Swish: 1235 709 696

Susedalens Hälsocenter