helhetsperspektiv på hälsa

Konsultation kost- och näringsterapeut

Camilla Assarsson är utbildad Kost- och näringsterapeut vid Nordiskt Näringscenter i Stockholm.

 

Som kost- och näringsterapeut ser man på hälsa ur ett helhetsperspektiv och gör ett detektivarbete för att ta reda på vad det är som ligger bakom t ex ökad trötthet, hudutslag, återkommande infektioner eller tarmproblem.  Som kost- och näringsterapeut använder man sig av flera olika analysmetoder för att ringa in vad det är som är orsak till problemen. Bland annat används hälsoprofil med enkätfrågor, torrblodsanalys, matdagbok och urinprov. Susedalens Hälsocenter har också ett samarbete med Werlabs, vilket innebär att ett batteri av olika blodanalyser kan göras som komplement till undersökningen. 

 

Under en konsultation går vi tillsammans igenom dina svar och resultaten av de olika testerna. Sedan får du med dig en handfast handlingsplan som kan innehålla allt från kostrekommendationer, olika övningar för att minska stress och/eller kosttillskott. Vad just din handlingsplan innehåller är unik för dig. Uppföljning efter en första konsultation görs inom en månad. 

Konsultation personlig tränare

Michael Assarsson är personlig tränare och coach till aktiva tävlande inom sporten styrkelyft. Han hjälper dig att optimera din träning så att du når dina mål.

Har du specifika tankar och mål gällande din träning och hälsa? Prata med oss så gör vi upp en plan tillsammans