Konsultation kost- och näringsterapeut

Camilla Assarsson är utbildad Kost- och näringsterapeut vid Nordiskt Näringscenter i Stockholm.

 

Som kost- och näringsterapeut ser man på hälsa ur ett helhetsperspektiv och gör ett detektivarbete för att ta reda på vad det är som ligger bakom t ex ökad trötthet, hudutslag, återkommande infektioner eller tarmproblem.  Som kost- och näringsterapeut använder man sig av flera olika analysmetoder för att ringa in vad det är som är orsak till problemen. Bland annat används hälsoprofil med enkätfrågor, torrblodsanalys, matdagbok och urinprov. Susedalens Hälsocenter har också ett samarbete med Werlabs, vilket innebär att ett batteri av olika blodanalyser kan göras som komplement till undersökningen. 

 

Under en konsultation går vi tillsammans igenom dina svar och resultaten av de olika testerna. Sedan får du med dig en handfast handlingsplan som kan innehålla allt från kostrekommendationer, olika övningar för att minska stress och/eller kosttillskott. Vad just din handlingsplan innehåller är unik för dig. Uppföljning efter en första konsultation görs inom en månad. 

Konsultation personlig tränare

Michael Assarsson är personlig tränare och coach till aktiva tävlande inom sporten styrkelyft. Han hjälper dig att optimera din träning så att du når dina mål.

Har du specifika tankar och mål gällande din träning och hälsa? Prata med oss så gör vi upp en plan tillsammans

Vi är det lokala gymmet med den globala kompetensen och passion för att hjälpa så många människor som möjligt att göra långsiktiga och hållbara förändringar i sina liv! Susedalens Hälsocenter är det naturliga valet för dig som vill förbättra ditt fysiska, mentala och själsliga mående oavsett var du befinner dig idag. Vi behöver alla lite hjälp och uppmuntran på vägen mot våra mål ibland. Vi på Susedalens Hälsocenter har en helhetssyn på hälsa och välmående varför vi har samlat experter inom kost- och näring, personlig träning, mindfulness, maassage med mera. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och få Sveriges mest nöjda medlemmar!

Ta första steget med oss! Vi vill träffa dig och inspirera dig till att bli den bästa versionen av dig själv! Kom ihåg - Du behöver inte må bra för att börja arbeta med din hälsa, men börjar du arbeta med din hälsa kommer du att må bra! 

© 2021 Susedalens Hälsocenter

Ekebergsvägen 17
Getinge, Halmstad, Halland
E-post: info@susedalenshalsocenter.com

Tfn: 0760-31 81 57 / 0705- 51 05 16

Bg: 869-7591

Swish: 1235 709 696

Susedalens Hälsocenter