SUSEDALENS HÄLSOCENTER

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon

INFORMATION OM CORONA

Vi tar läget i samhället på största allvar. Här finner du uppdaterad information om våra åtgärder.


VÅRA ÅTGÄRDER GÄLLANDE CORONAVIRUSET

Det är viktigt för oss på Susedalens Hälsocenter att du som medlem ska känna dig trygg att besöka oss. Det här är våra åtgärder för tillfället. På den här sidan går vi regelbundet ut med information till hur vi agerar på hälsocentret avseende i relation till smittoläget. Vi följer noga utvecklingen och Folkhälsomyndighetens och regeringens information och rekommendationer. Vi håller oss uppdaterade och är redo att sätta in nödvändiga åtgärder om situationen så kräver. 
 

VAD GÖR VI PÅ SUSEDALENS HÄLSOCENTER?

Det är viktigt för oss på Susedalens Hälsocenter att du som tränande ska känna dig trygg med att besöka oss. Det här är våra aktuella åtgärder.

 

UPPDATERAD INFO 2020-11-17

2020-11-16 gick regeringen i en presskonferens ut med att de ämnar begränsa antalet personer som får samlas vid allmänna sammankomster och offentliga till ställningar till max 8 personer. Vad som är en allmän sammankomst och offentlig tillställning kan du läsa om här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/tillstand-ansok/allman-sammankomst/ . Träning på gym är således inte en allmän sammankomst eller offentlig tillställning. Förslaget väntas antas och träda i kraft 2020-11-24.

Vi har dock beslutat att redan nu ändra så att max antal som får vistas i gymdelen samtidigt är 8 personer, och max antal som vistas i gruppträningen samtidigt är 8 personer. Vi erbjuder idag också digitala träningsalternativ, och det var vi ett av få gym som erbjöd redan under våren. 

Och till sist – tack för att du är kvar hos oss! Vi hoppas att du stannar kvar under denna turbulenta tid. Vi är helt och hållet beroende av er medlemmar för att kunna driva Susedalens Hälsocenter vidare.

 

 

 

 

 


 


1. ÄNDRAT FLÖDE I LOKALEN 

När du kommer för att delta på ett grupptärningspass ber vi dig att gå in genom glasdörrarna till grupptärningssalen och ut genom dörren in mot köket för att skapa ett flöde där våra vägar inte korsas mer än vad som är nödvändigt. Vänta med att gå in i gruppträningssalen tills du får klartecken från instruktör. Alla tidigare deltagare på föregående pass måste ha passerat ut innan du får klartecken att gå in i salen. 

I entrén ber vi er att visa hänsyn, vänta med att gå in eller ut tills det är tomt i passagen. Om du kan ber vi dig som tränar i gymdelen att förlägga din träning 
 

2. SKÄRPTA STÄDRUTINER

Vi har ökat städfrekvensen, både på toaletter, i omklädningsrum och bland redskap och maskiner, för att säkra att du har en ren miljö att träna i. Vi kommer att vara extra noggranna med att rengöra dörrhandtag, kranar och andra ytor som ofta kommer i kontakt med händer.
 

3. HANDHYGIEN/-DESINFEKTION

Vi har placerat ut handsprit på flera ställen i gymmet för att alla ska kunna upprätthålla god handhygien.
 

4. UTÖKAD DIALOG MED VÅRA MEDARBETARE 

Vi har dialog med våra medarbetare och har uppmanat dem till försiktighet och att vid minsta sjukdomssymtom stanna hemma. På så sätt undviker vi smittspridning - oavsett smitta. Gruppträningspassen kommer att ledas enligt schema i möjligaste mån. Om en instruktör är sjuk kommer passet i möjligaste mån att ledas av en annan instruktör/alternativt bytas ut mot likvärdigt pass. Som en sista åtgärd kan gruppträningspass komma att ställas in. 
 

5. GRUPPTRÄNINGSSALEN - FÖRBÄTTRAD RÖRELSEFLÖDE

På grund av förändrade städrutiner med anledning av Corona, stängs gruppträningssalen för användning på tider då det inte är gruppträningspass. Tränande får vara i och använda utrustningen endast på schemalagda träningspass med närvarande instruktör. Detta gäller alla medlemmar. Instruktörer har rätt att använda salen för att förbereda pass, enligt särskild rutin. 

Tränande går in genom glasdörrarna till salen när deltagare från föregående pass har gått ut och instruktör godkänt entré. Tränande går ut från gruppträningssalen genom vita dörren mot lounchen/köket som leder till omklädningsrum och entré. I gruppträningssalen har torkpapper, ytdesinfektion och papperkorg placerats ut på olika platser i salen för ett förbättrat rörelseflöde.  

6. FÄRRE DELTAGARE, DIGITAL TRÄNING OCH UTETRÄNING

Vi har följt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och begränsat antalet deltagare på grupptärningspassen. Vi erbjuder också träning digitalt till nästan alla pass. Du hittar passen i appen under "Min hemträning" och du kan även delta digitalt i realtid om du vill.  När vädret tillåter är vi ute!

7. DUSCHA OCH BYT OM HEMMA

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att du i dagsläget byter om och duschar hemma.

INFORMATIONSFILM FRÅN FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN

Vi är det lokala gymmet med den globala kompetensen och passion för att hjälpa så många människor som möjligt att göra långsiktiga och hållbara förändringar i sina liv! Susedalens Hälsocenter är det naturliga valet för dig som vill förbättra ditt fysiska, mentala och själsliga mående oavsett var du befinner dig idag. Vi behöver alla lite hjälp och uppmuntran på vägen mot våra mål ibland. Vi på Susedalens Hälsocenter har en helhetssyn på hälsa och välmående varför vi har samlat experter inom kost- och näring, personlig träning, mindfulness, maassage med mera. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och få Sveriges mest nöjda medlemmar!

Ta första steget med oss! Vi vill träffa dig och inspirera dig till att bli den bästa versionen av dig själv! Kom ihåg - Du behöver inte må bra för att börja arbeta med din hälsa, men börjar du arbeta med din hälsa kommer du att må bra! 

© 2019 Susedalens Hälsocenter

Ekebergsvägen 17
Getinge, Halmstad, Halland
E-post: info@susedalenshalsocenter.com

Tfn: 0760-31 81 57 / 0705- 51 05 16

Bg: 869-7591

Swish: 1235 709 696

Susedalens Hälsocenter