Vi är det lokala gymmet med den globala kompetensen och passion för att hjälpa så många människor som möjligt att göra långsiktiga och hållbara förändringar i sina liv! Susedalens Hälsocenter är det naturliga valet för dig som vill förbättra ditt fysiska, mentala och själsliga mående oavsett var du befinner dig idag. Vi behöver alla lite hjälp och uppmuntran på vägen mot våra mål ibland. Vi på Susedalens Hälsocenter har en helhetssyn på hälsa och välmående varför vi har samlat experter inom kost- och näring, personlig träning, mindfulness, maassage med mera. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och få Sveriges mest nöjda medlemmar!

Ta första steget med oss! Vi vill träffa dig och inspirera dig till att bli den bästa versionen av dig själv! Kom ihåg - Du behöver inte må bra för att börja arbeta med din hälsa, men börjar du arbeta med din hälsa kommer du att må bra! 

© 2019 Susedalens Hälsocenter

Ekebergsvägen 17
Getinge, Halmstad, Halland
E-post: info@susedalenshalsocenter.com

Tfn: 0760-31 81 57 / 0705- 51 05 16

Bg: 869-7591

Swish: 1235 709 696

BECOME ENLIGHTENED, ENRICHED & INSPIRED

FÖRELÄSNINGAR 2018/2019

Camilla Assarsson

-

Hälsosam kost  

-

2018-12-20

  • Grey LinkedIn Icon

Kosten vi äter har stor betydelse för vår hälsa generellt och vår tarmhälsa specifikt. Under den här föreläsningen får du reda på hur en kost- och näringsterapeut tänker kring vilken kost som är hälsosam och minskar inflammation. Vi pratar om kolhydrater, fibrer, protein, hälsosamma fetter samt tarmhälsans betydelse för immunförsvaret, vad pro- och prebiotika är och vad läckande tarm är. Du får också lära dig vilken kost som är rik på enzymer och pre- och probiotika. 

Emily van der Ness

-

Emjoy it raw - raw food

--

2019-01-24

  • Grey LinkedIn Icon

Mer info kommer framöver.

Här kommer snart info om kommande föreläsare - har du någon favorit? Maila i sådana fall till info@susedalenshalsocenter.com

  • Grey LinkedIn Icon