SILENCE YOUR MIND

"FOR HIM WHO HAS CONQUERED THE MIND, THE MIND IS THE BEST OF FRIENDS; BUT FOR ONE WHO HAS FAILED TO DO SO, HIS MIND WILL REMAIN HIS GREATEST ENEMY. "

Bhagavad Gita

 

"BY BEEING AWARE OF THE SILENT VOID MOMENTS PERVADING THE EMPTINESS BETWEEN THOUGHTS, ONE CAN GLIMPSE AND EXPAND THE SKILL OG THOUGHT SUBJUGATION WHICH LEADS TO TRANSFORMATION."

Patanjali

MEDITATION & FORSKNING

 

  • Meditation tränar delar i hjärnan som reglerar känslor och medvetenheten om vår kropp och vårt sinne ochdet förbättrar vårt minne och vår uppmärksamhet.

 

  • Områden i hjärnan (hjärnbarken) som förknippas med kognitiv och emotionell bearbetning är tjockare hos personer som mediterar jämfört med kontrollgrupper, vilket innebär att antalet nervceller är fler. Förändringar sker redan efter 8 veckors meditationsträning. 

 

  • Studier visar att yoga är effektivt för att förbättra inlärning hos elever med ADHD. Över 90 % visade förbättrade skolresultat efter 6 veckor.

 

  • När sinnet inte är överhopat av tankar kan vi uppleva oss själva och vår verklighet på ett djupare plan. Yoga och meditation frigör vår potential av högre, mer dynamisk medvetenhet och vad vi är kapabla till.

Vi är det lokala gymmet med den globala kompetensen och passion för att hjälpa så många människor som möjligt att göra långsiktiga och hållbara förändringar i sina liv! Susedalens Hälsocenter är det naturliga valet för dig som vill förbättra ditt fysiska, mentala och själsliga mående oavsett var du befinner dig idag. Vi behöver alla lite hjälp och uppmuntran på vägen mot våra mål ibland. Vi på Susedalens Hälsocenter har en helhetssyn på hälsa och välmående varför vi har samlat experter inom kost- och näring, personlig träning, mindfulness, maassage med mera. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och få Sveriges mest nöjda medlemmar!

Ta första steget med oss! Vi vill träffa dig och inspirera dig till att bli den bästa versionen av dig själv! Kom ihåg - Du behöver inte må bra för att börja arbeta med din hälsa, men börjar du arbeta med din hälsa kommer du att må bra! 

© 2019 Susedalens Hälsocenter

Ekebergsvägen 17
Getinge, Halmstad, Halland
E-post: info@susedalenshalsocenter.com

Tfn: 0760-31 81 57 / 0705- 51 05 16

Bg: 869-7591

Swish: 1235 709 696

Susedalens Hälsocenter