TAG, AVTAL, BETALNING

Utöver ditt träningskort (som du betalar till företaget Susedalens Hälsocenter) betalar du som vuxen 150 kr per år för medlemskap i den ideella föreningen Susedalens Styrke- och Atletklubb (SSAK). Ungdomar betalar 100 kr per år för medlemskap i SSAK. SSAK arbetar för att främja idrott och rörelse under säkra former för ungdomar, samt stöttar föreningens ungdomar och vuxna som vill tävla för föreningen i idrotten styrkelyft. Varje sommar arrangerar även föreningen ett gratis träningsläger för ungdomar. Då det enbart är SSAK:s medlemmar som får träna på Susedalens Hälsocenter ingår i medlemsavgiften att du får en "tagg" för inpassering till centret. Stadgar för Susedalens Styrke- och Atletklubb finner du i dokument nedan. 

I samband med att du blir medlem i SSAK, och köper ett gymkort på Susedalens Hälsocenter, skrivs ett medlemsavtal som du hittar längst ner på denna sida. I medlemsavtalet finner du regler och villkor avseende gymkort, betalning, uppsägning av kort mm. 

SSAK och Susedalens Hälsocenter har självfallet nolltolerans när det gäller otillåtna preparat. När du blir medlem i SSAK och börjar träna på Susedalens Hälsocenter skriver du under ett dopingavtal där du bekräftar att du INTE kommer att bruka några dopingpreparat. Brukas dopingpreparat blir du avstängd. Mer information finns i vårt dopingavtal som du hittar längst ner på denna sida.