TAG, AVTAL, BETALNING

Utöver ditt träningskort (som du betalar till företaget Susedalens Hälsocenter) betalar du som vuxen 150 kr per år för medlemskap i den ideella föreningen Susedalens Styrke- och Atletklubb (SSAK). Ungdomar betalar 100 kr per år för medlemskap i SSAK. SSAK arbetar för att främja idrott och rörelse under säkra former för ungdomar, samt stöttar föreningens ungdomar och vuxna som vill tävla för föreningen i idrotten styrkelyft. Varje sommar arrangerar även föreningen ett gratis träningsläger för ungdomar. Då det enbart är SSAK:s medlemmar som får träna på Susedalens Hälsocenter ingår i medlemsavgiften att du får en "tagg" för inpassering till centret. Stadgar för Susedalens Styrke- och Atletklubb finner du i dokument nedan. 

I samband med att du blir medlem i SSAK, och köper ett gymkort på Susedalens Hälsocenter, skrivs ett medlemsavtal som du hittar längst ner på denna sida. I medlemsavtalet finner du regler och villkor avseende gymkort, betalning, uppsägning av kort mm. 

SSAK och Susedalens Hälsocenter har självfallet nolltolerans när det gäller otillåtna preparat. När du blir medlem i SSAK och börjar träna på Susedalens Hälsocenter skriver du under ett dopingavtal där du bekräftar att du INTE kommer att bruka några dopingpreparat. Brukas dopingpreparat blir du avstängd. Mer information finns i vårt dopingavtal som du hittar längst ner på denna sida.

Vi är det lokala gymmet med den globala kompetensen och passion för att hjälpa så många människor som möjligt att göra långsiktiga och hållbara förändringar i sina liv! Susedalens Hälsocenter är det naturliga valet för dig som vill förbättra ditt fysiska, mentala och själsliga mående oavsett var du befinner dig idag. Vi behöver alla lite hjälp och uppmuntran på vägen mot våra mål ibland. Vi på Susedalens Hälsocenter har en helhetssyn på hälsa och välmående varför vi har samlat experter inom kost- och näring, personlig träning, mindfulness, maassage med mera. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och få Sveriges mest nöjda medlemmar!

Ta första steget med oss! Vi vill träffa dig och inspirera dig till att bli den bästa versionen av dig själv! Kom ihåg - Du behöver inte må bra för att börja arbeta med din hälsa, men börjar du arbeta med din hälsa kommer du att må bra! 

© 2021 Susedalens Hälsocenter

Ekebergsvägen 17
Getinge, Halmstad, Halland
E-post: info@susedalenshalsocenter.com

Tfn: 0760-31 81 57 / 0705- 51 05 16

Bg: 869-7591

Swish: 1235 709 696

Susedalens Hälsocenter