top of page

WE ONLY LIVE ONCE

Yoga i Halmstad, Halland - yoga för fascian
Susedalens Hälsocenter - for every body mind and soul.
Styrkelyft Getinge, gym och träning i Halmstad

Susedalens Hälsocenter drivs av Camilla och Michael Assarsson. Vi har tillsammans ca 40 års erfarenhet av träning och att leda andra inom träning. Vi är idag det lokala hälsocentret med den globala kompetensen genom unika internationella samarbeten inom träning och yoga. Vi startade Susedalens Hälsocenter eftersom vi har en passion för att hjälpa så många människor som möjligt att göra långsiktiga och hållbara förändringar i sina liv! 

Camilla är utbildad kost – och näringsterapeut, POUND Pro, POUND Tour Crew, yogalärare och gruppträningsinstruktör. Camilla har byggt upp internationella samarbeten inom yoga som bidrar till en unik kompetens inom yoga i Sverige, bl a när det gäller rörelsers betydelse för fascians vitalitet, samt hur man med hjälp av yoga kan hantera oro, ångest, stress och en beroendenatur. Hon arbetar också med torrblodsanalys och friskvårdande behandling för långsiktig hälsa och välmående.

Michael är licensierad personlig tränare utbildad via Eleiko och har sin grund inom styrketräning och fotboll. Michael är fortfarande verksam som aktiv tävlingslyftare inom styrkelyft.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning på liten ort med unika gruppträningskoncept och regelbunden bemanning. Vi var t ex den tredje träningsanläggningen i Sverige att ta in träningskonceptet Pound Fit som är omåttligt populärt world wide! 

Hälsocentret har ca 340 kvadratmeter nyrenoverade lokaler. Anläggningen är genomgående utrustad med redskap och maskiner i världsklass från Eleiko och passar såväl motionärer som elit. Som en del i vårt helhetstänk avseende hälsa och välmående har vi även expertis inom mindfullness, massage med mera att tillgå på anläggningen. 

Vi är en mötesplats för alla som vill må bättre och ha roligt på vägen. Ta första steget med oss! Vi vill träffa dig och inspirera dig till att bli den bästa versionen av dig själv! Kom ihåg - Du behöver inte må bra för att börja arbeta med din hälsa, men börjar du arbeta med din hälsa kommer du att må bra! 


Vår vision är att våra medlemmar ska känna att vi är den bästa hälsoklubben i Halland! 

bottom of page