210415 - På väg mot Vasaloppet 2022

Jag fyller 41 år i år och är trebarnsmamma. Jag har gått igenom två graviditeter (japp, en tvillinggraviditet).

Historien om min hälsa är lite som "The extrodinary life of Benjamin Button". Diagnos ulcerös colit som 13-åring, benbrott i armbåge som 16-åring pga medicin kortison, därefter sju operationer och Hashimotos sjukdom.


Jag mår nu bättre än någonsin förr tack vare yoga, diverse olika gruppträningsformer, kiropraktik, osteopati, kost - & näringsterapi, Bicom bioresonans och styrketräning och löpning.

Jag siktar på att förbättra mina svagheter hela tiden och jag vet att det går att uppnå bättre hälsa hela tiden.

Men, du måste lägga ner tid och arbete på dig själv.


Följ min resa till Vasaloppet 2022. Jag tänker fortsätta att må bättre och bli starkare hela tiden. Kan jag, så kan du!
3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

210505 - På väg mot Vasaloppet 2022

En lättare dag på många sätt. Och så skönt att köra PEOne! ❤️ Det är passet som gjort ett jag stabiliserat i bäcken och ländryggen så jag slipper smärta. Fler borde prova😃. . Sen hann jag med styrka

210503 - På väg mot Vasaloppet 2022

Nej, idag var en sådan där dag då jag inte fick till träningen som riktar sig till att jag ska bli starkare inför Vasaloppet. Jag hann med att leda dagens gruppträningspass, kettlebell power, och seda