top of page

210418 - På väg mot Vasaloppet 2022

Jag såg fram emot dagens löpning. Förra söndagen kändes benen pigga, orken fanns där och det var kul! Idag var det tungt och det stämde inte.. Fick gå en bit upp för backen... Men men 😀 Därefter blev det inspelningen av ett pass Tabata till våra medlemmars app så att de kan träna "On demand". Dagens träning avslutades sedan med Yinyoga. Riktigt skönt🧘 . . . Min historia. Jag fyller 41 år i år och är trebarnsmamma. Jag har gått igenom två graviditeter (japp, en tvillinggraviditet). Historien om min hälsa är lite som "The extrodinary life of Benjamin Button". Diagnos ulcerös colit som 13-åring, benbrott i armbåge som 16-åring pga medicin kortison, därefter sju operationer och Hashimotos sjukdom.

Jag mår nu bättre än någonsin förr tack vare yoga, diverse olika gruppträningsformer, kiropraktik, osteopati, kost - & näringsterapi, Bicom bioresonans och styrketräning och löpning. Jag siktar på att förbättra mina svagheter hela tiden och jag vet att det går att uppnå bättre hälsa hela tiden. Men, du måste lägga ner tid och arbete på dig själv.

Följ min resa till Vasaloppet 2022. Jag tänker fortsätta att må bättre och bli starkare hela tiden. Kan jag, så kan du!

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page