210421 - På väg mot Vasaloppet 2022

Idag blev det återhämtning, Yin yoga är som balsam för en trött kropp som tränat mycket uthållighet, styrka och explosivitet under längre period. Ja, just den fysiska delen av yogan har varit lite frånvarande i mitt liv under en period. Men det är så skönt att återupptäcka hur skönt det är, och att upptäcka att kroppen fortfarande kommer ihåg och svarar på inputen. Sen är det en häftig känsla att känna hur kroppen går ur försvar när vi inte pressar den och smälter ner i de olika positionerna. En magisk mix av vila, återhämtning, flexibilitet, limberness och att bara vara ❤️


Jag och kameran lirade dock inte med varandra idag heller, så det får bli en bild "from the good old days" 😉


🙏🧘

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

210505 - På väg mot Vasaloppet 2022

En lättare dag på många sätt. Och så skönt att köra PEOne! ❤️ Det är passet som gjort ett jag stabiliserat i bäcken och ländryggen så jag slipper smärta. Fler borde prova😃. . Sen hann jag med styrka

210503 - På väg mot Vasaloppet 2022

Nej, idag var en sådan där dag då jag inte fick till träningen som riktar sig till att jag ska bli starkare inför Vasaloppet. Jag hann med att leda dagens gruppträningspass, kettlebell power, och seda