210425 - På väg mot Vasaloppet 2022

210425 - På väg mot Vasaloppet 2022


Powerwalk med seniorerna på förmiddagen. 🚶

Totalt 5km promenad på powerwalken, några kilometer på väg ner till passet, och vips var stegmålet uppnått på en gång. Att det dessutom bjöds på klarblå himmel, härligt sällskap och gott snack var pricken över i:et😀

.

.

.

#susedalenshalsocenter #powerwalk #måbra

Senaste inlägg

Visa alla

210505 - På väg mot Vasaloppet 2022

En lättare dag på många sätt. Och så skönt att köra PEOne! ❤️ Det är passet som gjort ett jag stabiliserat i bäcken och ländryggen så jag slipper smärta. Fler borde prova😃. . Sen hann jag med styrka

210503 - På väg mot Vasaloppet 2022

Nej, idag var en sådan där dag då jag inte fick till träningen som riktar sig till att jag ska bli starkare inför Vasaloppet. Jag hann med att leda dagens gruppträningspass, kettlebell power, och seda