210427 - På väg mot Vasaloppet 2022

POUND idag. Om man någon gång känner sig trött, nere och orkeslös - då är POUND man ska gå på. Jag har aldrig inte känt att jag inte får vara mig själv, ta plats och känna mig som ett med jorden, elementen och naturen. Det är som att du här får kontakt med något djupare, mer djuriskt, mer äkta och mer här och nu med POUND. ❤️ Här plockar vi verkligen bot jante och lagom och får ta plats!!! Och är alltid glad, fylld av energi och härligt genomtränat trött efter POUND. . Sen har det varit några för mig överraskade dagar avseende min egen kapacitet. I fredags körde jag reps för första gången på 40kg i bänkpress, igår höjde i boxjumps och idag klarade jag 3 set 8 repetitioner med mintgröna gummibandet i dips. Det hade jag på förhand inte förväntat. Men de betyder ju bara att det alltid kan gå mycket bättre än vad jag tror!!! . . Och kom ihåg, It's not about the tights. Med det menar jag att det handlar om andra drivkrafter än att se snygg ut i ett par tights på gymmet som är det verkliga, långsiktiga och hållbara målet. För då sätter du upp mål för din egen skull, mål som är viktiga för dig, och då håller det hela vägen. Så kom i kontakt med dig själv och finns din väg för ett hållbart, friskt, starkt och glädjefyllt liv.

.


Senaste inlägg

Visa alla

210505 - På väg mot Vasaloppet 2022

En lättare dag på många sätt. Och så skönt att köra PEOne! ❤️ Det är passet som gjort ett jag stabiliserat i bäcken och ländryggen så jag slipper smärta. Fler borde prova😃. . Sen hann jag med styrka

210503 - På väg mot Vasaloppet 2022

Nej, idag var en sådan där dag då jag inte fick till träningen som riktar sig till att jag ska bli starkare inför Vasaloppet. Jag hann med att leda dagens gruppträningspass, kettlebell power, och seda