210504 - På väg mot Vasaloppet 2022

Det är bara att inse och vara ödmjuk inför att detta är en vecka då jag vill mer än vad jag hinner med. Så för att det ska bli bra för mig får jag dra ner "lull lull träningen", alltså det jag gör utöver att jag håller pass, till ett minimum. Jag skalar av de andra övningarna och gör de som är absolut viktigast för mig att få med i träningen. Idag blev det POUND och yoga - och bänkpressen flyttad till onsdag. Tur att passen jag leder ger bra träning och gör gott för kroppen!!!! #susedalenshalsocenter #gym #yoga #vasaloppet2022 #pound #måbra #friskvård #itsnotaboutthetights #foreverybodymindandsoul


Senaste inlägg

Visa alla

210505 - På väg mot Vasaloppet 2022

En lättare dag på många sätt. Och så skönt att köra PEOne! ❤️ Det är passet som gjort ett jag stabiliserat i bäcken och ländryggen så jag slipper smärta. Fler borde prova😃. . Sen hann jag med styrka

210503 - På väg mot Vasaloppet 2022

Nej, idag var en sådan där dag då jag inte fick till träningen som riktar sig till att jag ska bli starkare inför Vasaloppet. Jag hann med att leda dagens gruppträningspass, kettlebell power, och seda