top of page

210510 - På väg mot Vasaloppet 2022

Började dagens träningspass med att leda kettlebell power. Teknikstrul gjorde att jag fick anledning att skippa en övning medan gruppen körde på. Det gjorde nog att jag undgick en del av den träningsvärk de fick 😄

.

Sen var det dags för specifik träning inför Vasaloppet, så att jag blir mer allround.

.

🔸Maghjul - det kanske går bättre, men känns fortfarande lika tungt

🔸Box jump är riktigt kul! Det var inte länge sedan jag upptäckte att jag faktiskt kunde hoppa dessa höjder, och främst hade haft mentala spärrar som gjorde att jag trodde att jag inte kunde hoppa så högt.... Nu rivs de spärrarna successivt ner och jag vågar mer💪

🔸Pull ups är bara supertungt.... Hela tiden..... En liten ljusning är att jag kunde göra nästan fyra pull ups i första setet mot tidigare tre. Alla framsteg är ju ändå framsteg, även om det känns som de är små 🥰

.

.

.Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page