210426- På väg mot Vasaloppet 2022

Åh, idag var en härlig träningsdag 😀

Kändes bra i kroppen, pratade med härliga människor, överraskade mig själv i box jump och skrattar åt mina bedrifter i pull ups. Jag vet ju att med träning blir det bättre, så det är ok att jag inte nått hela vägen fram när jag precis har börjat 😀

.

Att ha roligt och må bra på vägen mot målet är viktigt för mig!!


Senaste inlägg

Visa alla

210505 - På väg mot Vasaloppet 2022

En lättare dag på många sätt. Och så skönt att köra PEOne! ❤️ Det är passet som gjort ett jag stabiliserat i bäcken och ländryggen så jag slipper smärta. Fler borde prova😃. . Sen hann jag med styrka

210503 - På väg mot Vasaloppet 2022

Nej, idag var en sådan där dag då jag inte fick till träningen som riktar sig till att jag ska bli starkare inför Vasaloppet. Jag hann med att leda dagens gruppträningspass, kettlebell power, och seda