top of page

På väg mot Vasaloppet

210520:

Åh, ni vet när det bara sprutar endorfiner, glädje och kroppen känns full av energi.... Så kändes det på torsdagens step up...... 😄 Och att jag inte får med det på film eller bild alltså... Jag ska försöka!

.

210521:

The high continues.... Årets häftigaste POUND- pass med Getinge Rockstars! Se själva, de är grymma!

Och därefter rekord du bänkpress! 42,5 kg klarar jag numera att lyfta😀

.

210522:

Folk älskar spinning, så vi sätter in extrapass med just spinning 🚴. I lördags var det ett sådant och jag fick leda det. Det kan mig också inspiration till ett nytt spinningpass. Jättekul! Både jag och deltagare var trötta och nöjda efteråt, och precis innan lyckades jag få till PEOne, min kropp mår så bra av det passet. ❤️

.

.

.

.


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page