top of page

På väg mot Vasaloppet 2022

210528 🔸 Pound, alltid lika roligt och utmanande. Skönt att vädret nu tillåter utomhuspass igen. 🔸Sen var det dags för tunga bänkpasset. Lyckan var total när jag trodde jag klarat 5 rep på 42,5kg. Så snopen jag blev när jag insåg att jag missat lägga på 1,25kg på ena sidan. Klarade sedan ändå 3rep på 42,5kg. Så det blir spännande på fredag att se om jag faktiskt klarar 5 rep på 42,5kg. To be continued... 🔸Men, det som var roligt att uppleva var känslan av att orka fortsätta trycka även när det är riktigt jobbigt och tungt. Med Spoto press ökar jag styrkan i tyngsta läget. Och det har gett resultat. 🔸för 1,5 månad sedan klarade jag inte 8 dips med gummibandet med mest motstånd. Nu klarar jag fem rep med rött gummiband, mindre hjälp alltså. Jag trodde inte att utvecklingen skulle gå så snabbt som den har gjort 💪 . . . . #susedalenshalsocenter #gym #pound #poundinsweden #poundforfreedom #styrketräning #eleiko #powerlifting #spotopress #bänkpress #peone #procedos #träningsglädje #måbra #itsnotaboutthetights #foreverybodymindandsoul #vasaloppet

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page