top of page

På väg mot Vasaloppet 2022

Om olika förutsättningar och att det är ok.

.

210531 . Hej och hå!!! Puh, säger jag när jag kryper ner i badet för att värma upp mig igen efter att kroppen gått tom på energi efter ett pass Kettlebell power 45 min och ett pass Spinning 45 min. . Jag har ju nedsatt sköldkörtelfunktion (än så länge, jobbar på att ändra detta och det blir sakta bättre!). Och när spinningpasset började var det länge sedan jag tog min medicin som gör att cellerna kan producera energi. Jag borde egentligen tagit min kvällsdos mellan passen, men hann inte. Då händer det som ni ser på pulstopparna för spinningpasset. Ingenting!, när jag försöker öka och ta i mer. . Tanken var tre pulstoppar, det kändes så för mig när jag körde, för det blev tyngre och jag tyckte att jag tog i mer och mer. Men det kändes nog bara så för att kroppen inte hade något att svara med/att jobba med . . Jag har en hyfsat hög lägsta nivå där jag kan ligga och harva ett tag, men inte hur länge som helst. Och när jag försöker ta i svarar inte pulsen med att gå upp och jag får snabbt mjölksyra. Samma sak hände under Vasaloppet. Som jag tog i, men kroppen svarade inte. När det blir så behöver jag fylla på med medicin och energi. Jag måste klura på en bra lösning för detta inför Vasaloppet så att jag har en möjlighet till jämn energiproduktion. . . 🤔😀⛷️ #susedalenshalsocenter #gym #vasaloppet #sköldkörtel #hypothyreos #hashimotosdisease #spinninh #kettlebellpower #spinning #pulstoppar #itsnotaboutthetights #foreverybodymindandsoul #fotbollstemaSenaste inlägg

Visa alla
bottom of page