Rubrik 1

POUND® SVERIGE

Välkommen till #POUNDsverige !

POUND® finns på flera platser i Sverige och bor du inte nära Getinge i Halland kan du alltid hitta en klass nära dig på www.poundfit.com

POUND® är gruppträning där du hittar glädje, gemenskap, rock'n roll och du tränar hela kroppen! Det är som en hel rockkonsert när X antal individer, samlas, rockar, trummar och släpper loss!

 

Klassen är designad att passa för "alla åldrar, alla träningsnivåer". Kom som du är helt enkelt och rocka loss med oss!

 

Inom POUND® är det också viktigare för oss att folk får må bra och därför har vi en slogan som lyder: "we rather transform minds over bodies". Det handlar alltså i första hand inte om viktminskning, resultat och prestation. Vad det handlar om är att du får lov att vara den du är, du får ta plats, lysa klart och starkt och vi tycker det är så himla grymt att se människor släppa loss och vara sig själva tillsammans med andra. Det - är POUND®

Att du sen får grymt starka ben och en helkroppsworkout i varje klass - ja det helt enkelt så klassen är designad!

POUND FOR FREEDOM

Frihet är något vi ibland tar för givet. Under Corona - pandemin har forskare visat att demokratin är på tillbakagång i världen. Men förutom våra demokratiska fri och rättigheter är rätten till sin egen kropp och tanke inte alltid självklar för alla människor beroende på var man bor. Andra faller offer för människohandel, trafficking, sexhandel och andra former av modernt slaveri. Med "POUND for freedom" vill jag lyfta frågan om frihet, rätten till densamma, och samtidigt  samla in pengar till människorättsorganisation, som hjälper offer för ovan nämnda, att återta och börja leva sitt eget liv igen. //Camilla Assarsson

CAMILLA ASSARSSON

Hej!

Camilla heter jag och är nordens första medlem i POUND® Tour Crew.

 

Jag älskar POUND eftersom det är ren och skär glädje, endorfiner och grymt bra träning! Om du tycker om musik kommer du tycka om POUND! Här släpper vi prestigen och är oss själv. Och det finns inga fel i POUND, bara asgrymma solon!! 

POUND TOUR CREW

Camilla, medlem i POUND® Tour Crew, leder pass live och digitalt tillsammans med andra Tour Crew members från USA, Tyskland, Egypten och Kanada augusti 2020 med drygt 100 deltagare från hela världen. 

Vi är det lokala gymmet med den globala kompetensen och passion för att hjälpa så många människor som möjligt att göra långsiktiga och hållbara förändringar i sina liv! Susedalens Hälsocenter är det naturliga valet för dig som vill förbättra ditt fysiska, mentala och själsliga mående oavsett var du befinner dig idag. Vi behöver alla lite hjälp och uppmuntran på vägen mot våra mål ibland. Vi på Susedalens Hälsocenter har en helhetssyn på hälsa och välmående varför vi har samlat experter inom kost- och näring, personlig träning, mindfulness, maassage med mera. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och få Sveriges mest nöjda medlemmar!

Ta första steget med oss! Vi vill träffa dig och inspirera dig till att bli den bästa versionen av dig själv! Kom ihåg - Du behöver inte må bra för att börja arbeta med din hälsa, men börjar du arbeta med din hälsa kommer du att må bra! 

© 2021 Susedalens Hälsocenter

Ekebergsvägen 17
Getinge, Halmstad, Halland
E-post: info@susedalenshalsocenter.com

Tfn: 0760-31 81 57 / 0705- 51 05 16

Bg: 869-7591

Swish: 1235 709 696

Susedalens Hälsocenter