top of page
FAO_1995.jpg

TRÄNING FÖR GOLFAREN

Josephine Janson

unnamed.jpg

Under 8 veckor kommer vi träna för att slå längre, få bättre teknik samt förebygga skador. Träningen kommer att fokusera på rörlighet, styrka och explosivitet som främjar golfsvingen. Vi kommer också att gå igenom en uppvärmningsrutin som ni kan ha med er under golfsäsongen. 

 

Josephine har med hennes tid som golfproffs, varav 2 år på Ladies European Tour samt utbildning inom träning och osteopati, en unik kunskap kring träning riktad mot golfspelare.                                          
Begränsat antal platser.

Om Josephine

Josephine är också personlig tränare och du kan boka 
tid med henne för personlig träning på
Susedalens Hälsocenter via Boka Direkt
.

Vidare är Josephine osteopat D.O., diplomerad massör och smärtspecialist.

 

Som osteopat och tränare har hon en bred kunskap om kroppen och hon ser människan som en helhet. Hon arbetar dagligen med personer som har besvär med smärta, värk eller stelhet. Så har du t ex ont i ryggen, nacke, axlar eller knä, så hjälper Josephine dig med träning som minskar dina symtom, men också förebygger besvär längre fram.

Med hennes år som golfproffs, varav 2 år på ladies european tour, samt 7 års högskoleutbildning inom bl.a träning och Osteopati har hon en unik kunskap kring träning riktad mot golfspelare. Josephine kan t ex hjälpa dig med träning som gör att du slår längre, får bättre teknik eller blir av med och förebygger skador.

Vill du investera i dig själv, bygga en balanserad och hållbar kropp, hör av dig till Josephine.
 

Josephine arbetar också med manuell behandling som du kan kombinera med din träning. De manuella behandlingarna sker på hennes klinik, OsteopatenVäst i centrala Halmstad. Du kan läsa mer på www.osteopatenvast.com.

Telefon 0730675210

E-post josephine@osteopatenvast.com

bottom of page