TRÄNA, HÄLSA & GEMENSKAP

deadlift.PNG

 

VILL DU...

 

  • få hjälp med rätt träning & kost?

  • kunna välja från ett spännande utbud av gruppträning?

  • träna med riktigt bra och modern träningsutrustning?

  • uppleva social gemenskap?

 

VÄLKOMMEN TILL SUSEDALENS HÄLSOCENTER!

 

Den bästa träningen är den som blir av – och hos oss finns det   något för alla.

Våra lokaler är anpassade för att tillgodose allas behov, vare sig du vill lyfta vikter, träna i grupp eller tycker om att springa. Hos oss kan du även träna när du vill mellan kl 05.00 och 22.00 med hjälp av ett taggsystem. Vårt träningscenter är bemannat

vardagar.

 

Vi är alltid nyfikna på nya träningsformer och har god   kännedom om vad som är på gång i träningsbranschen. Därför kommer Du att i träningsschemat kunna ta del av nyheter.

 

Våra lokaler är utformade för att ge en så inspirerande träningsmiljö som möjligt.  Vi har en separat gruppträningssal med gott om plats för härliga pass med välutbildade och erfarna instruktörer. Det viktigaste för oss är att du kan träna säkert och ha roligt, oavsett om du är van vid gruppträning eller är nybörjare.

Träningspassen är ofta runt 30 - 45 minuter långa. På det viset kan alla vara med och kanske hinner du med en vända i gymmet efter passet.

 

I gymmet finns stora möjligheter till en varierad träning. Vi har styrketräningsmaskiner med viktmagasin, friviktsytor för träning med skivstång, löpband och roddmaskiner, kettlebells, bollar, TRX, hoppboxar, klätterrep - you name it. All utrustning är av högsta kvalitet. Vår huvudleverantör är Halmstadbaserade företaget Eleiko.

 

Att ta hjälp av en erfaren personlig tränare för individuell träning eller träning i mindre grupp är både roligt och ger resultat. Vi utformar dessutom specialupplägg för Er som har egna idéer eller önskemål.

 

Alla ska kunna träna – det gäller även Dig som är 60+. I gymmet erbjuder vår personlige tränare dig som är nybörjare kostnadsfri introduktion.

Vill du träna upp din styrka i grupp med andra seniorer finns det anpassade pass varje vecka.

 

I anslutning till träningsytorna finns dels ett litet kök och lounge där du kan ta en kopp kaffe eller bara sitta och slappa en stund eller prata efter passet.