TRÄNA, HÄLSA & GEMENSKAP

 

VILL DU...

 

  • få hjälp med rätt träning & kost?

  • kunna välja från ett spännande utbud av gruppträning?

  • träna med riktigt bra och modern träningsutrustning?

  • uppleva social gemenskap?

 

VÄLKOMMEN TILL SUSEDALENS HÄLSOCENTER!

 

Den bästa träningen är den som blir av – och hos oss finns det   något för alla.

Våra lokaler är anpassade för att tillgodose allas behov, vare sig du vill lyfta vikter, träna i grupp eller tycker om att springa. Hos oss kan du även träna när du vill mellan kl 05.00 och 22.00 med hjälp av ett taggsystem. Vårt träningscenter är bemannat varje dag.

 

Vi är alltid nyfikna på nya träningsformer och har god   kännedom om vad som är på gång i träningsbranschen. Därför kommer Du att i träningsschemat kunna ta del av nyheter.

 

Våra lokaler är utformade för att ge en så inspirerande träningsmiljö som möjligt.  Vi har en separat gruppträningssal med gott om plats för härliga pass med välutbildade och erfarna instruktörer. Det viktigaste för oss är att du kan träna säkert och ha roligt, oavsett om du är van vid gruppträning eller är nybörjare.

Träningspassen är ofta runt 30 minuter långa. På det viset kan alla vara med och kanske hinner du med en vända i gymmet efter passet.

 

I gymmet finns stora möjligheter till en varierad träning. Vi har styrketräningsmaskiner med viktmagasin, friviktsytor för träning med skivstång, löpband och roddmaskiner, kettlebells, bollar, TRX, hoppboxar, klätterrep - you name it. All utrustning är av högsta kvalitet. Vår huvudleverantör är Halmstadbaserade företaget Eleiko.

 

Att ta hjälp av en erfaren personlig tränare för individuell träning eller träning i mindre grupp är både roligt och ger resultat. Vi utformar dessutom specialupplägg för Er som har egna idéer eller önskemål.

 

Alla ska kunna träna – det gäller även Dig som är 60+. I gymmet erbjuder vår personlige tränare dig som är nybörjare kostnadsfri introduktion.

Vill du träna upp din styrka i grupp med andra seniorer finns det anpassade pass varje vecka.

 

I anslutning till träningsytorna finns dels ett litet kök och lounge där du kan ta en kopp kaffe eller bara sitta och slappa en stund eller prata efter passet.

Vi är det lokala gymmet med den globala kompetensen och passion för att hjälpa så många människor som möjligt att göra långsiktiga och hållbara förändringar i sina liv! Susedalens Hälsocenter är det naturliga valet för dig som vill förbättra ditt fysiska, mentala och själsliga mående oavsett var du befinner dig idag. Vi behöver alla lite hjälp och uppmuntran på vägen mot våra mål ibland. Vi på Susedalens Hälsocenter har en helhetssyn på hälsa och välmående varför vi har samlat experter inom kost- och näring, personlig träning, mindfulness, maassage med mera. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och få Sveriges mest nöjda medlemmar!

Ta första steget med oss! Vi vill träffa dig och inspirera dig till att bli den bästa versionen av dig själv! Kom ihåg - Du behöver inte må bra för att börja arbeta med din hälsa, men börjar du arbeta med din hälsa kommer du att må bra! 

© 2021 Susedalens Hälsocenter

Ekebergsvägen 17
Getinge, Halmstad, Halland
E-post: info@susedalenshalsocenter.com

Tfn: 0760-31 81 57 / 0705- 51 05 16

Bg: 869-7591

Swish: 1235 709 696

Susedalens Hälsocenter