MAKE A CHOICE AND THRIVE!

POUND® Basic & Intermediate

I POUND® lyssnar vi inte bara på musiken, vi blir musiken! Grymt härlig träning, där glädje, svett och endorfiner flödar! 

Det här är ett pass som inte liknar något annat i fitnessvärlden. Det är ett pass för hela kroppen. Vi arbetar ständigt med musklerna i vår "core" i alla övningar vi gör.

Med POUND® kan just du rocka loss!  Vi hjälper till med anpassningar så att alla kan vara med!

 

Alla har vi en inre rockstjärna som vill ut. Alla vill vi vara den vi innerst inne är och alla vill få ta plats här i världen. Här är platsen att göra just detta!

Tabata 

Högintensiv grymt roligt och utmanande träning i korta intervall!


20 sekunder intensivt arbete - 10 sekunders vila. 
Hela passet igenom! 
Det låter inte så jobbigt - eller?
Du tränar styrka och kondition med roliga övningar till fartfylld musik. 
Du väljer själv hur trött du blir och självklart anpassar du med instruktörens hjälp så att det funkar för dig och dina förutsättningar!

Barbell power

Styrketräning för uthållighetsstyrka och funktionell träning för hela kroppen!

Styrketräning i grupp. Vi använder skivstång, vikter och vår kropp som belastning för att träna upp funktionell styrka och uthållighetsstyrka i hela kroppen. Vi använder oss av viktiga strategier för att träna fascian.

SENIOR - Funktionell Styrka

Genomtänkt träning för dig som är lite äldre så att du bibehåller och utvecklar styrka, smidighet och balans!

Med tränings föryngras vår hjärna och vår fascia blir mer vital, vi får mindre smärta och vi orkar mer.

I det här passet tränar vi upp funktionell vardagsstyrka och balans så att du kan röra dig säkrare och lättare i vardagslivet.

SENIOR - Rörlighet

Rörlighetsträning för dig som är lite äldre

Vi tränar upp funktionell rörlighet utifrån fascia trains och fascians funktion och vad den ska klara av i kroppen. Du kommer märka en ökad rörlighet,  minskad smärta, bättre medvetenhet om kroppen och din position i rummet. Allt för att du ska kunna fortsätta ett rörligt och aktivt liv. 

HIIT

HIIT är en form av träning där du presterar det maximala av vad du orkar. 

 

Korta intervaller på 20–30 sekunder på maxkapacitet varvas med en kort tid av vila. 

 

Man bör vara försiktig med denna sortens träning om man har/har haft hjärtproblem.

PEOne 

Hög intensitet, styrka, uthållighet och glädje!

I klassen gör vi 100-tals olika utfall, knäböj och sträcker oss på olika (säkra) sätt ner mot golvet för att träna oss i vardagsrörelser för att lättare kunna bära oss själva genom vardagen livet.

 

Ditt hjärta och din kropp blir starkare och din kondition förbättras. Oavsett var du befinner dig träningsmässigt idag kommer klassen att föra dig närmare där du vill vara imorgon.

 

Kroppen kommer utmanas och du kommer inspireras på olika sätt i ett svettigt, härligt, grymt roligt gruppträningspass!

STEP UP

Till härlig inspirerande musik rör vi oss upp och ner på, samt runt brädan, i olika stegkombinationer. När stegkombinationerna sätts ihop liknar de en danskoreografi. 

I STEP Intervall varvar vi konditionstränande stegkombinationer med styrkeövningar för bål och överkropp. 

I STEP DANCE leds du steg för steg in i ett härligt, fartfyllt och dansant step up pass.  Låt rymterna flöda och dansa loss.

Cirkelträning

Cirkelträning har med tiden fått många fantastiska namn, men vi benämner det för vad det är.  Grymt bra träning till att börja med.

 

Under passet utför vi olika former av övningar som tränar styrka, uthållighet och rörlighet. Du utför övningarna i intervaller med kort vila mellan varje övning och station. 

Du får en genomtänkt helkroppsworkout med olika fokus avseende styrka, rörlighet, fasciatrains och de sju strategierna för att hålla fascian vital.

Styrketräning Ungdom 10-12 år

I det här passet får ungdomarna prova på de olika gruppträningsformerna som finns på Susedalens Hälsocenter. De kommer få lära sig teknik i olika grundläggande rörelser, är stretching bra eller behövs det inte med mera. 

Passet är en grundkurs i träning, kroppskännedom och teknik blandat med rörelseglädje och en god portion humor.

Styrketräning Ungdom 13-19 år

I det här passet lär du dig styrketräningens ABC:

- teknik

- träningsupplägg

- utförande

Med all sin erfarenhet lär dig Micke vad, hur och varför du ska utföra olika moment och övningar i gymet. 

Hatha Vinyasa Yoga

Hatha Vinyasa Yoga - lugna och sköna rörelser i följsam struktur.

Hatha Vinyasa Yoga omfattar lugna och sköna rörelser i en följsam struktur, både rogivande, stärkande och balanserande. Klassen innehåller liggande, sittande och stående positioner, samt balans- och andningsövningar. Vi avslutar klassen med 10 minuters avslappning med mudras.

Medicinsk yoga

Det finns mycket forskning om yogans effekter. I medicinsk yoga gör vi pass med bevisade positiva hälsoeffekter för kropp och sinne.

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av yoga för att kunna delta.  

Yoga flow

Här gör vi sköna flöden av olika asanas och väver in kunskap om fascia/anatomy trains och de olika träningsstrategierna för en vital fascia. 

Du kommer uppleva din kropp på ett nytt sätt och utveckla din styrka, smidighet och balans liksom lugn i sinnet och förbättrad andning. 

This is meditation in motion! Passar både kvinnor och män!

Vi är det lokala gymmet med den globala kompetensen och passion för att hjälpa så många människor som möjligt att göra långsiktiga och hållbara förändringar i sina liv! Susedalens Hälsocenter är det naturliga valet för dig som vill förbättra ditt fysiska, mentala och själsliga mående oavsett var du befinner dig idag. Vi behöver alla lite hjälp och uppmuntran på vägen mot våra mål ibland. Vi på Susedalens Hälsocenter har en helhetssyn på hälsa och välmående varför vi har samlat experter inom kost- och näring, personlig träning, mindfulness, maassage med mera. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och få Sveriges mest nöjda medlemmar!

Ta första steget med oss! Vi vill träffa dig och inspirera dig till att bli den bästa versionen av dig själv! Kom ihåg - Du behöver inte må bra för att börja arbeta med din hälsa, men börjar du arbeta med din hälsa kommer du att må bra! 

© 2019 Susedalens Hälsocenter

Ekebergsvägen 17
Getinge, Halmstad, Halland
E-post: info@susedalenshalsocenter.com

Tfn: 0760-31 81 57 / 0705- 51 05 16

Bg: 869-7591

Swish: 1235 709 696

Susedalens Hälsocenter