top of page
Green Shake
WL_logo_white+_RGB.png

SUSEDALENS HÄLSOCENTER ÄR WERLABS PROVTAGNINGSPARTNER

Nu kan du med start hösten 2022 ta ditt Werlabsprov på Susedalens Hälsocenter!

BÄTTRE HÄLSA - FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER

Werlabs grundades i Stockholm 2013 av allmänläkaren Rickard Lagerqvist efter att han konstaterat att många av de folksjukdomar som han dagligen behandlade sina patienter för hade kunnat förebyggas. Många patienter var alltså sjuka, helt i onödan! Ett blodprov hade däremot tidigt kunnat visa om dessa patienter befunnit sig i en riskzon för att drabbas av livsstilssjukdomar. 

Sedan 2013 har Werlabs team av läkare analyserat mer än 6,5 miljoner blodmarkörer och hjälpt över 450 000 människor att förstå mer om sin hälsa. Idag har Werlabs över 140 provtagningsställen från norr till söder, varav ett numera finns på Susedalens Hälsocenter i Getinge. 

SÅ GÅR DET TILL - PRIVATPERSON 

 1. Beställ
  Beställ ditt test med e-post eller Bank-ID på www.werlabs.se. Digital remiss skickas automatiskt till Werlabs-anslutna provtagningsställen. Du bokar tid för provtagning via länken här:    

 2. Ta ditt prov
  Kom till mottagningen på Ekebergsvägen 17 i Getinge på angiven bokad tid (ingång via dörr till höger om ingången till gymmet). Det enda du behöver ta med dig är din legitimation. Legitimerad sjuksköterska tar hand om dig. 
   

 3. Resultat
  Dina resultat kommer till din digitala journal tillsammans med en kommentar från Werlabs läkare. Framgår det i dina blodprov att det finns förbättringspotential och möjlighet att förebygga sjukdom, och du vill ha stöd och hjälp i detta, kan du boka tid hos PT eller kost- och näringsterapeut här.
   

FÖR FÖRETAG

Företagets medarbetare är företagets främsta resurs. Medarbetare som mår bra bidrar till ett företag som mår bra.

Med Werlabs och Susedalens Hälsocenter kan ni följa och förbättra företagets hälsa över tid. 

partner-susedalens-halsocenter-getinge.png
bottom of page