Susedalens Hälsocenter har ett brett utbud av olika former av yoga med särskild inriktning mot att  vitalisera kroppens fascia, samt för att motverka stress, oro och ångest.

Som enda hälsocenter i Sverige har vi bl a samarbete med FASZIO Holistic Fascia Training från Tyskland  och Carolyn Cowan från Storbritannien. FASZIO Holistic Fascia Training i Tyskland är ledande på träning för fascian och införlivar banbrytande forskning om fascian i sitt rörelsekoncept för yoga för en hälsosam kropp. 

Yoga i Getinge - Susedalens Hälsocenter
Yoga för fascian - FASZIO yoga i Getinge, Halmstad

Carolyn Cowan är en erfaren Kundaliniyogalärare som har studerat för Yogi Bhajan. Hon är också Psychosexual Therapist med inriktning mot trauma och sexualitet och har skapat utbildningen Mastering the addicitive nature som Susedalens Hälsocenter arrangerar i Norden. 

Vi är det lokala gymmet med den globala kompetensen och passion för att hjälpa så många människor som möjligt att göra långsiktiga och hållbara förändringar i sina liv! Susedalens Hälsocenter är det naturliga valet för dig som vill förbättra ditt fysiska, mentala och själsliga mående oavsett var du befinner dig idag. Vi behöver alla lite hjälp och uppmuntran på vägen mot våra mål ibland. Vi på Susedalens Hälsocenter har en helhetssyn på hälsa och välmående varför vi har samlat experter inom kost- och näring, personlig träning, mindfulness, maassage med mera. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och få Sveriges mest nöjda medlemmar!

Ta första steget med oss! Vi vill träffa dig och inspirera dig till att bli den bästa versionen av dig själv! Kom ihåg - Du behöver inte må bra för att börja arbeta med din hälsa, men börjar du arbeta med din hälsa kommer du att må bra! 

© 2019 Susedalens Hälsocenter

Ekebergsvägen 17
Getinge, Halmstad, Halland
E-post: info@susedalenshalsocenter.com

Tfn: 0760-31 81 57 / 0705- 51 05 16

Bg: 869-7591

Swish: 1235 709 696

Susedalens Hälsocenter