IT'S NOT ABOUT PERFORMACE, it's ABOUT FINDING YOUR TRUE SELF

KUNDALINI YOGA - UPPTÄCK KRAFTEN I DIG
 

Man säger att Kundalini är själens energi och översätts också med betydelsen livskraft. I kundaliniyogan utförs olika kroppsrörelser, asanas, mantran och meditationer för att balansera kropp och sinne och få kropp, själ och sinne i samklang med varandra och uppnå en ökad medvetenhet.

Kundaliniyogan på Susedalens Hälsocenter följer Yogi Bhajans tradition. Yogi Bhajan var yogamästaren som flyttade från Indien till USA för att sprida läran om kundaliniyoga från tidigare mästare i öst till nya lärare i väst. Kunskapen hade tidigare varit hemlig, men Yogi Bhajans såg behovet i väst av kundaliniyogans tekniker för ett balanserat liv och tillgängliggjorde kunskapen.

POWER FASCIAL YOGA - MEDITATION IN MOTION
 

Poweryoga är en form av yoga som anpassar sig efter individen. Det är en kraftfull yogaform där man använder sin egen kropp och bär sin egen vikt genom en kombination av rörelser och kroppspositioner som länkas ihop med andningen som röd tråd.

 

Den speciella andningstekniken får dig centrerad och fungerar som en motor med vilken du likt en dans går in i och ut ur de olika asanas.

På Susedalens Hälsocenter väver vi in kunskap om fascian i yogan och använder oss av alla sju strategier för en vital fascia i våra yogaklassser samt kunskap om hur man balanserar upp kroppen utifrån anatomy trains, det vill säga hur fascian löper i stora stråk i kroppen.

Skrolla ner för fler former av yoga

HÄLSOYOGA - MJUK, EFFEKTIV YOGA FÖR KROPP, SJÄL OCH SINNE
 

Detta är en mjuk form av yoga för främst rygg, nacke, axlar och bål. Övningarna tränar upp rörlighet och styrka på ett mjuk och lugnt sätt.

 

Hälsoyoga har sitt ursprung i Kundaliniyoga, precis som den medicinska yogan, vilket forskningen har visat har den bästa effekten på t ex ryggvärk. Träningen avslutas alltid med en avslappning och meditation.

 

Du behöver inte ha någon tidigare träningsvana för att delta i passet

HATHA VINYASA YOGA - ROGIVANDE, BALANSERANDE, STÄRKANDE
 

Hatha Vinyasa Yoga omfattar lugna och sköna rörelser i en följsam struktur, både rogivande, stärkande och balanserande. Klassen innehåller liggande, sittande och stående positioner, samt balans- och andningsövningar. Vi avslutar klassen med 10 minuters avslappning med mudras.

Vi är det lokala gymmet med den globala kompetensen och passion för att hjälpa så många människor som möjligt att göra långsiktiga och hållbara förändringar i sina liv! Susedalens Hälsocenter är det naturliga valet för dig som vill förbättra ditt fysiska, mentala och själsliga mående oavsett var du befinner dig idag. Vi behöver alla lite hjälp och uppmuntran på vägen mot våra mål ibland. Vi på Susedalens Hälsocenter har en helhetssyn på hälsa och välmående varför vi har samlat experter inom kost- och näring, personlig träning, mindfulness, maassage med mera. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och få Sveriges mest nöjda medlemmar!

Ta första steget med oss! Vi vill träffa dig och inspirera dig till att bli den bästa versionen av dig själv! Kom ihåg - Du behöver inte må bra för att börja arbeta med din hälsa, men börjar du arbeta med din hälsa kommer du att må bra! 

© 2019 Susedalens Hälsocenter

Ekebergsvägen 17
Getinge, Halmstad, Halland
E-post: info@susedalenshalsocenter.com

Tfn: 0760-31 81 57 / 0705- 51 05 16

Bg: 869-7591

Swish: 1235 709 696