Thu, Dec 10 | HIIT - Online

HIIT - 30 minuter

HIIT är en form av träning där du presterar det maximala av vad du orkar. Korta intervaller på 20–30 sekunder på maxkapacitet varvas med en kort tid av vila. HIIT tränar både ditt aerobiska och anaerobiska energisystem. Om du har hjärtproblem - prata med din läkare innan du provar passet.

Tid och plats

Dec 10, 6:00 PM – 6:30 PM
HIIT - Online

Om evenemanget

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
  • HIIT - Online
    0 kr
    0 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang

Vi är det lokala gymmet med den globala kompetensen och passion för att hjälpa så många människor som möjligt att göra långsiktiga och hållbara förändringar i sina liv! Susedalens Hälsocenter är det naturliga valet för dig som vill förbättra ditt fysiska, mentala och själsliga mående oavsett var du befinner dig idag. Vi behöver alla lite hjälp och uppmuntran på vägen mot våra mål ibland. Vi på Susedalens Hälsocenter har en helhetssyn på hälsa och välmående varför vi har samlat experter inom kost- och näring, personlig träning, mindfulness, maassage med mera. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och få Sveriges mest nöjda medlemmar!

Ta första steget med oss! Vi vill träffa dig och inspirera dig till att bli den bästa versionen av dig själv! Kom ihåg - Du behöver inte må bra för att börja arbeta med din hälsa, men börjar du arbeta med din hälsa kommer du att må bra! 

© 2019 Susedalens Hälsocenter

Ekebergsvägen 17
Getinge, Halmstad, Halland
E-post: info@susedalenshalsocenter.com

Tfn: 0760-31 81 57 / 0705- 51 05 16

Bg: 869-7591

Swish: 1235 709 696

Susedalens Hälsocenter