Michael Assarsson är utbildad licensierad PT via Eleiko Education och fokuserar i huvudsak på funktionell träning för en bättre fysik. Det kan innebära träning med enbart kroppsvikt, gummiband, kettlebell, bollar, skivstänger, boxar mm beroende på dina förutsättningar och dina mål.

Han är också frisklicensierad via Almega vilket innebär att du kan lita på att hans pt-utbildning lever upp till en hög standard.

 

Michael har bl a tävlat många år i sporten styrkelyft och har erfarenhet av att träna individer och grupp på såväl elit som motionsnivå. Dessutom är han utbildad certifierad tränare inom träningsformen Movnat som fokuserar på allsidig träning.

Han hjälper dig utvecklas mot de mål som ni kommer överens om.  Att träna med Michael som PT innebär hårt arbete men också att ni har roligt på vägen!

Du träffar Michael för ett första samtal, en kostnadsfri konsultation. Om det känns bra och ni är överens om att satsa tillsammans skräddarsyr han ett upplägg för dig utifrån de mål och de förutsättningar ni satt upp.

Kontakta Michael via telefon eller mail:

070 - 55 10 516

michael@susedalenshalsocenter.com

PT-tillfällena är giltiga i 12 månader. Alla PT-timmar är 50 minuter om inget annat anges.

Vi kommer gemensamt överens om hur timmarna på bästa sätt fördelas över tid.

PT-timmarna betalas direkt via Swish eller faktureras månadsvis.

Vi är det lokala gymmet med den globala kompetensen och passion för att hjälpa så många människor som möjligt att göra långsiktiga och hållbara förändringar i sina liv! Susedalens Hälsocenter är det naturliga valet för dig som vill förbättra ditt fysiska, mentala och själsliga mående oavsett var du befinner dig idag. Vi behöver alla lite hjälp och uppmuntran på vägen mot våra mål ibland. Vi på Susedalens Hälsocenter har en helhetssyn på hälsa och välmående varför vi har samlat experter inom kost- och näring, personlig träning, mindfulness, maassage med mera. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och få Sveriges mest nöjda medlemmar!

Ta första steget med oss! Vi vill träffa dig och inspirera dig till att bli den bästa versionen av dig själv! Kom ihåg - Du behöver inte må bra för att börja arbeta med din hälsa, men börjar du arbeta med din hälsa kommer du att må bra! 

© 2019 Susedalens Hälsocenter

Ekebergsvägen 17
Getinge, Halmstad, Halland
E-post: info@susedalenshalsocenter.com

Tfn: 0760-31 81 57 / 0705- 51 05 16

Bg: 869-7591

Swish: 1235 709 696

Susedalens Hälsocenter