personlig träning
P_20180701_172053_vHDR_Auto.jpg
Eleiko personal trainer, Michael Assarsson - Susedalens Hälsocenter - Träning i Getinge, Halland

Michael Assarsson är utbildad licensierad PT via Eleiko Education och fokuserar i huvudsak på funktionell träning för en bättre fysik. Det kan innebära träning med enbart kroppsvikt, gummiband, kettlebell, bollar, skivstänger, boxar mm beroende på dina förutsättningar och dina mål.

Han är också frisklicensierad via Almega vilket innebär att du kan lita på att hans pt-utbildning lever upp till en hög standard.

Skivstång med vikter

 

Michael har bl a tävlat många år i sporten styrkelyft och har erfarenhet av att träna individer och grupp på såväl elit som motionsnivå. Dessutom är han utbildad certifierad tränare inom träningsformen Movnat som fokuserar på allsidig träning.

Han hjälper dig utvecklas mot de mål som ni kommer överens om.  Att träna med Michael som PT innebär hårt arbete men också att ni har roligt på vägen!

Du träffar Michael för ett första samtal, en kostnadsfri konsultation. Om det känns bra och ni är överens om att satsa tillsammans skräddarsyr han ett upplägg för dig utifrån de mål och de förutsättningar ni satt upp.

Kontakta Michael via telefon eller mail:

070 - 55 10 516

michael@susedalenshalsocenter.com

Alla PT-timmar är 50 minuter om inget annat anges.

Vi kommer gemensamt överens om hur timmarna på bästa sätt fördelas över tid.

PT-timmarna betalas direkt via Swish eller faktureras månadsvis.

frisk.png
movnat_certified_shirt_low-res1.png