top of page

lör 16 nov.

|

Ekebergsvägen 17

Fascia yoga by FASZIO® - del 1 (1)

Du lär dig vad den senaste forskningen säger om fascia, vad fascia är och har för funktion i kroppen samt vad som gör att fascian hålls vital och varför det är viktigt!

Registrering är stängd
Se andra kommande workshops
Fascia yoga by FASZIO® - del 1 (1)
Fascia yoga by FASZIO® - del 1 (1)

Tid och plats

16 nov. 2019 09:00 – 17 nov. 2019 17:00

Ekebergsvägen 17, Ekebergsvägen 17, 310 44 Getinge, Sverige

Om evenemanget

Letar du efter nyckeln till en stark och hälsosam kropp? Vill du veta hur du bygger upp en flexibel, stark och fast kropp och samtidigt blir av med smärta? Svaret på dessa frågor finns i FASZIO® utbildningar. FASZIO® kommer berika ditt träningsupplägg och ge dig det momentum och den förståelse som behövs för en holistisk helhet avseende träning och rörelse.

Vi har utvecklat Fascia yoga by FASZIO® för att uppnå denna strävan genom att sammankoppla FASZIO® s sju strategier för träning/rörelse med yoga asanas, pranayama och meditationer från flera olika yogatraditioner. Med grunden i yogisk teori och FASZIO®'s fem riktlinjer för fasciaträning belyses effekten av lika asanas från ett nytt perspektiv som ger ny och djupare förståelse. Vi arbetar tillsammans med yogiska sekvenser, designade för att ge en djup förståelse för varje rörelse.

Ytterst balanseras Fascia yoga by FASZIO® kroppens vegetativa nervsystem och påverkar känslor positivt. Detta medför mer avslappning, ökat rörelseomfång, och elasticitet i kroppens vävnader.

Med förbluffande lätthet stimulerar Fascia yoga by FASZIO® djup läkning genom hela kroppen.

Dem här avancerade utbildning är uppdelad i två delar och riktar sig till yogalärare från alla former av yoga. Här får du fördjupad kunskap om fascia i relation till yoga (inte bara yin yoga) tillsammans med experter från FASZIO® Holitic Fascia Training.

Del 1 (20 CU)

Del 1 syftar till att inspirera dig som deltagare i att omvärdera eller förfina din egen förståelse av rörelse och rörlighet. Du som deltagarna inspireras till nytänkande och nya infallsvinklar i planering och upplägg av yogaklasser som fascian mår bra av.

Innehåll:

- Varför behöver vi fascia och varför är kunskap om fascia viktigt i utövandet av yoga?

- Fascia: sammansättning, funktion, substans, struktur

- FASZIO®’s sju strategier och relationen mellan dem och olika former av yoga och traditioner inom yoga.

- Meditation

Del 2 (30 CU)

Del 2 utvecklar och fördjupar teorin om fascia du lärde dig i Del 1. Din förståelse för relationen mellan fascia och yoga kommer fördjupas. Genom praktiska övningar fördjupas också den egna upplevelsen av kroppen och kroppslig medvetenhet. Vi kommer utforska den anatomiskt funktionella linjeringen/positioneringen av kroppen i asanas utifrån vår teoretiska kunskap om hur fascian löper i kroppen. Vi lär oss arbeta med kroppen istället för mot kroppen. Extra uppmärksamhet ägnas åt FASZIO®’s fem riktlinjer för träning av fascian.

Modulen avlutas sedan med en övervakad examinering för att säkerställa att du som deltagarna förstår och kan tillämpa FASZIO®’s sju strategier och fem riktlinjer i en yogisk kontext. Efter genomgången utbildning kommer du att kunna använda din nya expertkunskap om fascia i dina egna yogaklasser. När du är godkänd på utbildningen har du rätt att undervisa i Fascia yoga by FASZIO®.

Innehåll:

- Releasing techniques inom yoga

- Pranayama, nadis, fascia och deras inbördes relation till varandra

- FASZIO®’s fem riktlinjer för fascian

- Mantra

- Övervakad examinering— individuell tillämpning av kunskapen om fascia på din form av yoga utifrån tillägnad kunskap om fascian.

Read more and register at: https://www.susedalenshalsocenter.com/events/fascia-yoga-by-faszio-r-del-2

#faszio #fascia #yoga #fasciatraining #holistictraining #yogateacher #susedalenshealthconsulting #susedalenshalsocenter #fasciaknowledge #holistichealth

Biljetter

  • 480 € - faktureras

    0,00 €
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 €

Dela detta evenemang

bottom of page