top of page

lör 30 nov.

|

Susedalens Hälsocenter

Fascia yoga & styrketräning - workshop

Här kommer en efterlängtad och tillgänlig workshop om fascia, yoga och styrketräning. Kroppens fascia "svarar" på och beter sig olika utifrån olika typer av träning. Vad behöver du kunna för att anpassa din träning optimalt för det du utövar och vill uppnå?

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Fascia yoga & styrketräning - workshop
Fascia yoga & styrketräning - workshop

Tid och plats

30 nov. 2019 09:00 – 16:00

Susedalens Hälsocenter, Ekebergsvägen 17, 305 75 Getinge, Sverige

Om evenemanget

Workshop med internationella ledare

Här kommer en efterlängtad och tillgänglig workshop om fascia, yoga och styrketräning.

Fascia är idag ett modeord inom träningsvärlden, och de flesta har en någorlunda uppfattning om vad det är. Men få är det som känner till potentialen som går att utveckla i den egna träningen när man verkligen förstår fascia. Jag var med på 2018 års International Fascia Research Congress i Berlin och blev verkligen "blown away" av all den kunskap som finns om fascia och vilken betydelse fascians funktion har för kroppen. Kroppens fascia "svarar" på och beter sig olika utifrån vad den genom träning eller vardag utsätts för. Att det sätt du tränar på påverkar resultatet - det vet du. Men vet du hur det påverkar - på riktigt??

Upplägg: Förmiddag 09.00-12.00: 3 timmar summering av forskning och kunskapsläget avseende fascia och hur otroligt mycket fascia påverkar oss i vårt vardagsliv. Genomgång av fascians uppgift i kroppen och hur den fungerar vid bla träning och rörelse.

Eftermiddag 13.00-16.00 3 timmar yoga eller styrketräning. Här delar vi upp gruppen. Beroende på vad vi gör med vår kropp påverkar det fascian på olika sätt och fascian svarar olika. Hastighet, belastning och rörelseomfång i rörelse och i träning, i relation till fascia gås igenom. Praktiska exempel kommer här. Du kommer få förståelse och medvetenhet om hur användandet av ovan nämnda parametrar kan påverka vår fysiska förmåga och effekten av vår träning. Och det är det här som ger dig en aha-upplevelse där du kan koppla ihop teori och praktik.

Ledare är Jan Winter och Anja Blondzik från Tyskland. De är PT:s, yogalärare, kamsportutövare och föreläsare. båda utbildar om fascia på utbildningar i Tyskland och föreläser på konvent. 

Anmälan är bindande. 1500 kr är din investering.

Biljetter

  • Fascia, yoga & styrketräning

    Lunch ingår ej. I närheten finns COOP och pizzerior samt en Cirkle K mack. På Hälsocentret finns möjlighet att värma mat i en ugn,

    1 500,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page