top of page

lör 07 nov.

|

Via Zoom.

Från stress till harmoni - en helg för dig

I denna workshop: "Från stress till harmoni - från rädsla till kärlek" lär du dig tekniker och teorin bakom teknikerna, så att du kan komma ur tillståndet av kamp, flykt och rädsla, och istället landa mjukt i lugn, harmoni och kärlek till dig själv och livet. Du kan delta både på plats och digitalt.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Från stress till harmoni - en helg för dig
Från stress till harmoni - en helg för dig

Tid och plats

07 nov. 2020 09:30 – 08 nov. 2020 15:30

Via Zoom.

Om evenemanget

Från stress till harmoni - från rädsla till kärlek

Det är den vägen vi behöver gå, många fler av oss än vad vi gör idag. Tänk om jag berättade att du själv har nyckeln som leder till harmoni och kärlek, men att du inte vet hur du ska använda den. Tänk om jag sade att det finns ett sätt att hoppa av ekorrhjulet, utan att sluta göra det du tycker om i livet. Tänk om du kan få den här världen du lever i att snurra lite långsammare och bli lite vänligare, och att du kan lära dig tekniker som åstadkommer just detta i din egen upplevelse av livet. Vill du vara med på den resan?

Under två dagar i november får du lära dig mer om teorin bakom stress, och hur yogiska tekniker och mindfullness fungerar för att ta dig ur fight, flight and freeze- tillståndet som många av oss lever i konstant. Vi tittar på hur yoga, pranayama och meditation påverkar ditt "window of tolerance" och vi nosar på den kvantfysiska förståelsen av intention, närvaro i nuet och hur du med de verktygen kan påverka ditt liv. Under dessa två dagar får du också med dig en verktygslåda och förståelse som du kan använda hemma för att för att fortsätta arbeta med det du får med dig från denna helg i lugnets tecken.

Jag, Camilla Assarsson, bjuder på den kunskap som jag samlat på mig inom yoga, meditation, mindfullness, spiritualitet och pranayama under de senaste 20 åren. Jag är utbildad yogalärare i Kundlini yoga, yinyoga och Faszio yoga och instruktör i poweryoga och hälsoyoga. Jag har lett gruppträningsklasser i 20 år, är utbildad kost- och näringsterapeut och kroppsterapeut och håller på att utbilda mig till meditationslärare samt vidareutbildar jag mig i medialitet.

Lördag 7/11:

09:30 - 15:30

Söndag 8/11:

09:00 - 15:00

Du kan delta på plats eller på distans via Zoom.

Kostnad? Det du anser att du vill donera för helgen. När du kommer till betalning, välj swish och donera det belopp du anser att helgen är värd.

Mat ingår inte, men väl te, kaffe, frukt och annat mellanmål. 

Välkommen!

Biljetter

  • Från stress till hamoni

    En helg med yoga, meditation, mindfullness och pranayama som får där du kommer ner i varv och får med dig en verktygslåda av tekniker att använda i vardagen.

    1,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page