Sat, Nov 07 | Via Zoom.

Från stress till harmoni - en helg för dig

I denna workshop: "Från stress till harmoni - från rädsla till kärlek" lär du dig tekniker och teorin bakom teknikerna, så att du kan komma ur tillståndet av kamp, flykt och rädsla, och istället landa mjukt i lugn, harmoni och kärlek till dig själv och livet. Du kan delta både på plats och digitalt.

Tid och plats

Nov 07, 9:30 AM – Nov 08, 3:30 PM
Via Zoom.

Om evenemanget

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
Från stress till hamoni
1 kr
1 kr
0
0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang

Vi är det lokala gymmet med den globala kompetensen och passion för att hjälpa så många människor som möjligt att göra långsiktiga och hållbara förändringar i sina liv! Susedalens Hälsocenter är det naturliga valet för dig som vill förbättra ditt fysiska, mentala och själsliga mående oavsett var du befinner dig idag. Vi behöver alla lite hjälp och uppmuntran på vägen mot våra mål ibland. Vi på Susedalens Hälsocenter har en helhetssyn på hälsa och välmående varför vi har samlat experter inom kost- och näring, personlig träning, mindfulness, maassage med mera. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och få Sveriges mest nöjda medlemmar!

Ta första steget med oss! Vi vill träffa dig och inspirera dig till att bli den bästa versionen av dig själv! Kom ihåg - Du behöver inte må bra för att börja arbeta med din hälsa, men börjar du arbeta med din hälsa kommer du att må bra! 

© 2019 Susedalens Hälsocenter

Ekebergsvägen 17
Getinge, Halmstad, Halland
E-post: info@susedalenshalsocenter.com

Tfn: 0760-31 81 57 / 0705- 51 05 16

Bg: 869-7591

Swish: 1235 709 696

Susedalens Hälsocenter