top of page

mån 31 maj

|

Online - Hatha Yoga

Hatha Yoga

I denna klass blandar vi Hatha, Vinyasa, Energi Medicin och återhämtande yoga. Hatha och vinyasan är mer fysiskt, mera yang (manlig energi) medan energimedicin och återhämtande är mer yin, mer meditativ (kvinnlig energi).

Registrering är stängd
Se andra yogakurser
Hatha Yoga
Hatha Yoga

Tid och plats

31 maj 2021 07:30 – 8:30

Online - Hatha Yoga

Om evenemanget

Hatha Yoga

Yogan jag (Madeleine Magnusson) undervisar i är en blandning av Hatha, Vinyasa, Energi Medicin och återhämtande yoga.

Hatha och vinyasan är mer fysiskt, mera yang (manlig energi) medan energimedicin och återhämtande är mer yin, mer meditativ (kvinnlig energi).

Målgrupp

Klassen anpassas efter individen och passar både för den erfarne yogisen som nybörjaren. Yoga handlar inte om att prestera eller vara duktig och det finns alltid övningar som går att anpassa så att du ska känna att det blir givande.

Innehåll

Vissa klasser jobbar vi mer med Yang som omfattar lugna och sköna rörelser i en följsam struktur, både rogivande, stärkande och balanserande. Klassen innehåller liggande, sittande och stående positioner, samt balans- och andningsövningar.

Andragånger går vi in i Yin, där vi ligger i positionerna mellan 2-5 minuter som hjälper oss att gå djupare in i oss själva för kunna släppa blockeringar och osköna känslor. Vi avslutar varje klass med ca 10 minuters avslappning.

Biljetter

 • Medlem SHC - Hatha Yoga

  50,00 kr
  Skatt: Moms inkluderad
  Försäljning avslutad
 • Gäst - Hatha Yoga

  50,00 kr
  Skatt: Moms inkluderad
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page