top of page

mån 06 sep.

|

Online - Hatha Yoga kurs 10 ggr

Kurs - Hatha Yoga (10 ggr)

Varva ner och njut av yogans helande effekt! Stärk din hälsa och ditt välbefinnande! Bli snällare mot dig själv och inse din enorma potential. I höstens kurs är fokus att stärka upp våra olika chakran för att läka ut oförlösta blockeringar och balansera vår feminina och maskulina kraft.

Registrering är stängd
Se andra yogakurser
Kurs - Hatha Yoga (10 ggr)
Kurs - Hatha Yoga (10 ggr)

Tid och plats

06 sep. 2021 07:30 – 8:30

Online - Hatha Yoga kurs 10 ggr

Om evenemanget

Hatha Yoga

Vill du varva ner och njuta av yogans helande effekt? Stärka din hälsa och ditt välbefinnande? Bli snällare mot dig själv och inse din enorma potential. I höstens kurs är fokus att stärka upp våra olika chakran (energicentra) för att läka ur oförlösta blockeringar och balansera vår feminina och maskulina kraft.

Yogan jag utför är en blandning av Hatha, Vinyasa, Energi Medicin och återhämtande yoga. Hatha och vinyasan är mer fysiskt, mera yang (manlig energi) medan energi medicin och återhämtande är mer yin, mer meditativ (kvinnlig energi).

Vissa klasser jobbar vi mer med Yang som omfattar lugna och sköna rörelser i en följsam struktur, både rogivande, stärkande och balanserande. Klassen innehåller liggande, sittande och stående positioner, samt balans- och andningsövningar. Andra gånger går vi in i Yin, där vi ligger i positionerna mellan 2-5 minuter som hjälper oss att gå djupare in i oss själva för kunna släppa blockeringar och osköna känslor. Vi avslutar varje klass med ca 10 minuters avslappning.

Biljetter

  • Kurs - Hatha Yoga

    Kurs i Hatha Yoga på Susedalens Hälsocenter med yogalärare Madeleine Magnusson

    1 300,00 kr
    Skatt: Moms inkluderad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page