top of page

mån 18 jan.

|

Online - Hatha Yoga kurs 10 ggr

Kurs - Hatha Yoga (10 ggr)

Yogan i denna kurs är en blandning av Hatha, Vinyasa, Energi Medicin och återhämtande yoga. Hatha och vinyasan är mer fysiskt, mera yang (manlig energi) medan energimedicin och återhämtande är mer yin, mer meditativ (kvinnlig energi).

Registrering är stängd
Se andra yogakurser
Kurs - Hatha Yoga (10 ggr)
Kurs - Hatha Yoga (10 ggr)

Tid och plats

18 jan. 2021 07:30 – 8:30

Online - Hatha Yoga kurs 10 ggr

Om evenemanget

Hatha Yoga

Yogan jag undervisar i är en blandning av Hatha, Vinyasa, Energi Medicin och återhämtande yoga.

Hatha och vinyasan är mer fysiskt, mera yang (manlig energi) medan energimedicin och återhämtande är mer yin, mer meditativ (kvinnlig energi).

Målgrupp

Klassen anpassas efter individen och passar både för den erfarne yogisen som nybörjaren. Yoga handlar inte om att prestera eller vara duktig och det finns alltid övningar som går att anpassa så att du ska känna att det blir givande.

Innehåll

Vissa klasser jobbar vi mer med Yang som omfattar lugna och sköna rörelser i en följsam struktur, både rogivande, stärkande och balanserande. Klassen innehåller liggande, sittande och stående positioner, samt balans- och andningsövningar.

Andragånger går vi in i Yin, där vi ligger i positionerna mellan 2-5 minuter som hjälper oss att gå djupare in i oss själva för kunna släppa blockeringar och osköna känslor. Vi avslutar varje klass med ca 10 minuters avslappning.

I höstens kurs ingår också ett kurshäfte med de andliga principerna inom yogan som omfattar Yamas – självbehärskning, Niyama – disciplin, Asana – kroppställningar, vilket vi i väst oftast refererar till yoga, Pranayama – andningskontroll, Pratyahara – tillbakadragandet av sinnena, Dharana – koncentration, Dhyana – meditation och slutligen Samadhi – djupgående meditation, bliss. Vi kommer praktisera de 8 olika principerna under hösten.

Biljetter

  • Kurs - Hatha Yoga

    Kurs i Hatha Yoga på Susedalens Hälsocenter med yogalärare Madeleine Magnusson

    1 300,00 kr
    Skatt: Moms inkluderad
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page