top of page

sön 06 feb.

|

Halmstad V

Nå målet - 10 veckor

NÅ MÅLET Tillhör du dem som gärna vill börja träna, men inte vet vart du ska börja. Eller dem som har börjat och har haft ett tydligt mål, men sedan upptäckt att du inte haft verktygen för att nå dem? Då ska du läsa vidare.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Nå målet - 10 veckor
Nå målet - 10 veckor

Tid och plats

06 feb. 2022 17:00 – 07 feb. 2022 18:30

Halmstad V, Ekebergsvägen 17, 305 75 Getinge, Sverige

Om evenemanget

DET HÄR FÅR DU MED "NÅ MÅLET" GRUPPEN

PT -timme och träningsprogram

Tillsammans med en personlig tränare går ni igenom dina styrkor, svagheter och mål med din träning. Därefter får du ett skräddarsytt program att följa i gymmet.

Introduktion till gruppträningen

Det är många som känner att tröskeln in till gruppträningssalen är hög. Men i den här gruppen får du en presentation av och möjlighet att prova på de olika grupptärningspassen så att du känner dig trygg och kan hitta din favoritklass!

Rådgivning av kost- & näringsterapeut

I "Nå målet" - gruppen ingår en  konsultation av en kost- & näringsterapeut. I konsultationen ingår rådgivning avseende kost, livsstil, och om du vill analys av aktuell näringsstatus.

Coachsamtal

För att nå sina mål behöver man ibland stöttning på vägen. Med motivation kommer ofta ett driv, och det blir lätt att man gör allting på en gång. Med ett coachande samtal kan du med coachens hjälp reda ut hur du når dina mål på bästa sätt och hur då stannar kvar på den inslagna vägen!

Biljetter

 • NÅ MÅLET - icke medlemmar

  3 700,00 kr
  Försäljning avslutad
 • NÅ MÅLET - medlemmar

  2 700,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page