top of page

sön 27 sep.

|

POUND® - Online

POUND® Basic 30 min (1)

Rock. Sculpt. Sweat. The Rockput Workout - nu i Sverige! Följ med i en cardio jam session - bli ett med musiken och få grym träning på köpet! Remember - You got permission to rock!!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
POUND® Basic 30 min (1)
POUND® Basic 30 min (1)

Tid och plats

27 sep. 2020 19:00 – 23:00

POUND® - Online

Om evenemanget

Rock out workout!

I POUND® lyssnar vi inte bara på musiken, vi blir musiken! Grymt härlig träning, där glädje, svett och endorfiner flödar! 

Det här är ett pass som inte liknar något annat i fitnessvärlden. Det är ett pass för hela kroppen. Vi arbetar ständigt med musklerna i vår "core" i alla övningar vi gör. Benen får sig en riktigt genomkörare och eftersom vi använder Ripstix® får du träning även för armar, axlar och bröst. Med Ripstix® förvandlar vi vanligt trummande till en enormt effektiv träningsform!

Med POUND® kan just du rocka loss! Vi vänder oss till dig som är nybörjare, ganska van och till dig som har tränat länge. Gammal som ung. Vi hjälper till med anpassningar så att alla kan vara med! Alla har vi en inre rockstjärna som vill ut. Alla vill vi vara den vi innerst inne är och alla vill få ta plats här i världen. Här är platsen att göra just detta!

Bli en del av POUND® - kom med!

Biljetter

 • POUND - Online

  POUND - Online Grabba tag i något du kan använda som trumpinnar, dra fram en matta - casta till TV:n - och kör! :-D

  80,00 kr
  Skatt: moms inkluderad
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page