fre 11 juni | POUND® Basic - Online 30 min

POUND® Basic 30 min

Rock. Sculpt. Sweat. The Rockput Workout - nu i Sverige! Följ med i en cardio jam session - bli ett med musiken och få grym träning på köpet! Remember - You got permission to rock!!
Registrering är stängd
POUND® Basic 30 min

Tid och plats

11 juni 17:10 – 17:40
POUND® Basic - Online 30 min

Om evenemanget

Rock out workout!

I POUND® lyssnar vi inte bara på musiken, vi blir musiken! Grymt härlig träning, där glädje, svett och endorfiner flödar! 

Det här är ett pass som inte liknar något annat i fitnessvärlden. Det är ett pass för hela kroppen. Vi arbetar ständigt med musklerna i vår "core" i alla övningar vi gör. Benen får sig en riktigt genomkörare och eftersom vi använder Ripstix® får du träning även för armar, axlar och bröst. Med Ripstix® förvandlar vi vanligt trummande till en enormt effektiv träningsform!

Med POUND® kan just du rocka loss! Vi vänder oss till dig som är nybörjare, ganska van och till dig som har tränat länge. Gammal som ung. Vi hjälper till med anpassningar så att alla kan vara med! Alla har vi en inre rockstjärna som vill ut. Alla vill vi vara den vi innerst inne är och alla vill få ta plats här i världen. Här är platsen att göra just detta!

Bli en del av POUND® - kom med!

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
 • Medlem SHC - POUND - Online
  50 kr
  moms inkluderad
  50 kr
  moms inkluderad
  0
  0 kr
 • Gäst - POUND - Online
  50 kr
  moms inkluderad
  50 kr
  moms inkluderad
  0
  0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang