top of page

tis 01 feb.

|

Halmstad V

TRÄNING FÖR GOLFAREN

TRÄNING FÖR GOLFAREN Under 8 veckor kommer vi träna för att slå längre, få bättre teknik samt förebygga skador. Boka din plats idag, begränsat antal platser.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
TRÄNING FÖR GOLFAREN
TRÄNING FÖR GOLFAREN

Tid och plats

01 feb. 2022 10:15 – 02 feb. 2022 11:00

Halmstad V, Ekebergsvägen 17, 305 75 Getinge, Sverige

Om evenemanget

DET HÄR FÅR DU MED TRÄNING FÖR GOLFAREN

 Under 8 veckor kommer vi träna för att slå längre, få bättre teknik samt förebygga skador. Träningen kommer att fokusera på rörlighet, styrka och explosivitet som främjar golfsvingen. Vi kommer också att gå igenom en uppvärmningsrutin som ni kan ha med er under golfsäsongen.

Josephine har med hennes tid som golfproffs, varav 2 år på Ladies Europen Tour samt utbildning inom träning och osteopati, en unik kunskap kring träning riktad mot golfspelare.

Begränsat antal platser.

Information om Josephine Janson

Personlig Tränare

Osteopat D.O.

Diplomerad Massör

Josephine är smärtspecialist. Som osteopat och tränare har hon en bred kunskap om kroppen och hon ser människan som en helhet. Hon arbetar dagligen med personer som har besvär med smärta, värk eller stelhet. Så har du t ex ont i ryggen, nacke, axlar eller knä, så hjälper Josephine dig med träning som minskar dina symtom, men också förebygger besvär längre fram.

Med hennes år som golfproffs, varav 2 år på ladies european tour, samt 7 års högskoleutbildning inom bl.a träning och Osteopati har hon en unik kunskap kring träning riktad mot golfspelare. Josephine kan t ex hjälpa dig med träning som gör att du slår längre, får bättre teknik eller blir av med och förebygger skador.

Vill du investera i dig själv, bygga en balanserad och hållbar kropp, hör av dig till Josephine.

Josephine arbetar också med manuell behandling som du kan kombinera med din träning. Behandlingarna sker på hennes klinik, OsteopatenVäst i centrala Halmstad. Du kan läsa mer på www.osteopatenvast.com.

Telefon 0730675210

E-post josephine@osteopatenvast.com

Biljetter

  • TRÄNING GOLF - ej medl

    3 700,00 kr
    Försäljning avslutad
  • TRÄNING GOLF - medlemmar

    2 700,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page