ons 14 apr. | Online - Zhineng Qigong

Zhineng Qigong

Qigong är en långsam rörelseform, som passar alla - oavsett om du är ung, gammal, otränad eller elitidrottare. Det är ett fantastiskt stresshanteringsverktyg som hjälper oss till ökad kroppskännedom.

Tid och plats

14 apr. 17:00 – 17:45
Online - Zhineng Qigong

Om evenemanget

Qigong är en långsam rörelseform, som passar alla - oavsett om du är ung, gammal, otränad eller elitidrottare. Det är ett fantastiskt stresshanteringsverktyg som hjälper oss till ökad kroppskännedom. Förutom förbättrad rörlighet och ökad smidighet, så upplever många även bättre sömn, ökad energi och förmåga att hantera stress, större mental klarhet, samt ökat välbefinnande överlag. Det är samtidigt en närvaroträning, en slags meditation i rörelse. Alla kan vara med. Passet sker stående och man tränar efter sina förutsättningar. Vi kommer göra ett program som heter Lyft Upp Qi, en enkel och skön rörelseserie som både stärker och lugnar kroppen.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
 • Medlem SHC - Zhineng Qigong
  50 kr
  Moms inkluderad
  50 kr
  Moms inkluderad
  0
  0 kr
 • Gäst - Zhineng Qigong
  50 kr
  Moms inkluderad
  50 kr
  Moms inkluderad
  0
  0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang

Vi är det lokala gymmet med den globala kompetensen och passion för att hjälpa så många människor som möjligt att göra långsiktiga och hållbara förändringar i sina liv! Susedalens Hälsocenter är det naturliga valet för dig som vill förbättra ditt fysiska, mentala och själsliga mående oavsett var du befinner dig idag. Vi behöver alla lite hjälp och uppmuntran på vägen mot våra mål ibland. Vi på Susedalens Hälsocenter har en helhetssyn på hälsa och välmående varför vi har samlat experter inom kost- och näring, personlig träning, mindfulness, maassage med mera. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och få Sveriges mest nöjda medlemmar!

Ta första steget med oss! Vi vill träffa dig och inspirera dig till att bli den bästa versionen av dig själv! Kom ihåg - Du behöver inte må bra för att börja arbeta med din hälsa, men börjar du arbeta med din hälsa kommer du att må bra! 

© 2021 Susedalens Hälsocenter

Ekebergsvägen 17
Getinge, Halmstad, Halland
E-post: info@susedalenshalsocenter.com

Tfn: 0760-31 81 57 / 0705- 51 05 16

Bg: 869-7591

Swish: 1235 709 696

Susedalens Hälsocenter