INVESTERA I DIG SJÄLV OCH DIN FRAMTID

7999-alternativabehandlingar.png
Konsultation med kost- & näringsterapi

En kost- och näringsterapeut arbetar utifrån ett helhetsperspektiv på hälsa.

I vårt möte får du beskriva vad du vill ha hjälp med. Jag börjar sedan utreda vad som kan vara orsak till dina bekymmer. Du kommer få fylla i enkätverktyg och vi kommer att titta på ditt blod mikroskop för att se vad som pågår i din biokemi. Syftet är att ringa in hur vi bästa arbetar för att balansera din kropp så att du kan må bättre. En behandling kan bestå av kostråd och kostomläggning, kosttillskott i form av vitaminer och mineraler och träning.

Hälsoscreening - första mötet

Vid vårt första möte gör vi en hälsoscreeening och vi utarbetar det första steget på din väg mot bättre hälsa utifrån vad just du behöver och vad du känner är hanterbart i din vardag. 

Fortsättningen

Vi träffas därefter en gång i månaden under den tid som behövs för att nå dina mål. När vi träffas följer vi upp hur dina värden och ditt mående förändras över tid tills du är nöjd.

Vad kostar det?

Jag arbetar utifrån det som heter Energy philantropy. Det betyder att du bestämmer priset, och att du får ge det du tycker att konsultationen är värd utifrån de resultat du får, den ekonomi du har och vad du känner att du vill betala.

Kostnad för tillskott tillkommer alltid.