top of page
Green Juices

Investera smart

Det är smart att investera i sin egen och/eller företagets hälsa. Utan hälsan blir det ofta svårare att njuta av livet. Många av våra livsstilssjukdomar går att förebygga och även om du har en sjukdom går det i många falla att vända sjukdomsförloppet delvis, bromsa försämringar och få en bättre livskvalitet.

Bara för att vi blir äldre behöver vi inte få besvär med smärta och sjukdom. Det är många som på egen hand, eller med hjälp, återtagit hälsan och fått ett friskare, starkare och mer rörligt liv ju längre upp i åren de har kommit. Men det krävs en målmedveten insats och handling från den enskilde själv. 

Kostrådgivning

Kosten är grunden till att vår kropp ska kunna fungera normalt. En väl sammansatt kost ger kroppen det den behöver i form av aminosyror, fettsyror, vitaminer, mineraler och fytonutrienter. En väl sammansatt kost som innehåller alla nödvändiga byggstenar kan bromsa det biologiska åldrandet.

 

Vi erbjuder kostrekommendationer och kostprogram så att du kan bli den bästa versionen av dig. Med vår app blir det enkelt att hålla koll på vad och hur mycket du ska  äta för att må bra! 

Kost- & näringsterapi

När vi hamnar i obalans kan kroppen behöva mer stöttning än enbart en balanserad och näringsrik kost för att åter komma i balans. Det är då näringsterapeutens kunskap kommer väl till pass. 

Med olika analysmetoder som blodprov, mikroskopering av blod, fettsyratest, enkätverktyg, Wellness screening, med flera analysmetoder, tar vi reda på vad som pågår i din kropp och varför den har hamnat i obalans. Tillsammans lägger  vi upp en plan för hur du ska återfå balans och bättre hälsa och välmående.

Örtterapi

I 80 % av världens länder används örter som medicin. Örter har fina egenskaper som bidrar till att stötta olika organsystem genom att till exempel förbättra funktionen hos immunförsvar, matsmältningen och leverns, njurarnas och lymfans funktion.

 

Flera örter har också utvecklat försvar mot tex svamp- och parasitangrepp. Egenskaper som kan bidra till att hämma dessa organismer hos oss. Det är viktigt att ta hjälp av en örtterapeut som kan bidra med kunskap om vilken ört som bör användas och ge råd om dosering. 

Citrus Fruits

Så här går det till

Boka en tid via bokningssidan till kost- & näringsterapeut.

Första besöket är kostnadsfritt. I mötet får du berätta om dina besvär och dina mål. Därefter berättar kost- & näringsterapeuten om möjliga vägar framåt, hur en behandlingsplan kan utformas samt vilka analyser som rekommenderas. 

Vid överenskommelse om att upprätta ett samarbete ses du som kund och terapeuten med en till två månaders mellanrum under behandlingsperioden. Du som kund får uppgifter att utföra i form av kostförändringar, tillskott att ta och träning att följa. 

Varje besök efter det första besöket kostar 750 kr. 

bottom of page